Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΦλωρεντίαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Φλωρεντία

Η Φλωρεντία είναι ίσως η ομορφότερη πόλη της Ιταλίας, με εκπληκτικά μουσεία, ιστορικά μνημεία από την εποχή των Μεδίκων και μεσογειακή υπέροχη κουζίνα. Επιλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας για να βρίσκεστε κοντά στα μνημεία και τα ομολογουμένως πολλά αξιοθέατα της πόλης!

Αξιοθέατα στη Φλωρεντία

Μόλις τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, ξεκινήστε την περιήγησή σας από την piazza del Duomo με τον καθεδρικό ναό, θαυμάστε το Palazzo Vecchio, το Palazzo Pitti με τους υπέροχους κήπους του, το μυστηριακό Βαπτιστήριο, καθώς και την υπέροχη γέφυρα “Ponte Vecchio” με τα παλιά κοσμηματοπωλεία σχεδόν κρεμασμένα πάνω σ’ αυτήν. Η Φλωρεντία φημίζεται για τη σημαντικότερη ίσως συλλογή αναγεννησιακών έργων η οποία στεγάζεται στο Palazzo degli Uffizi. Όσο μεγάλη κι αν είναι η αναμονή για να μπείτε, πραγματικά αξίζει τον κόπο. Τέλος δοκιμάστε οπωσδήποτε σε ένα από τα εστιατόρια της Φλωρεντίας “bistecca alla fiorentina” και για επιδόρπιο κρασί “vinsanto” με φρέσκο παγωτό!

Ξενοδοχεία στη Φλωρεντία με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Φλωρεντία. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Φλωρεντία στις χαμηλότερες τιμές!