Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΓενεύηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Γενεύη

Στη Γενεύη χτυπά η καρδιά της γαλλόφωνης Ελβετίας. Η πόλη βρίσκεται στη νότια όχθη της λίμνης Lemman σ’ ένα πανέμορφο, καταπράσινο τοπίο που μαγεύει τον επισκέπτη. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο με παροχές υψηλού επιπέδου και θέα στην υπέροχη λίμνη και μείνετε μαγεμένοι από την εικόνα της εντυπωσιακής Γενεύης!

Αξιοθέατα στη Γενεύη

Η Γενεύη διαθέτει το ψηλότερο σιντριβάνι της Ευρώπης, το Ζετ Ντ’ Ο, έναν πίδακα νερού μέσα στη λίμνη που φτάνει τα 140 μέτρα ύψους. Ο κεντρικός δρόμος Rue de Marché αποτελεί ταυτόχρονα το εμπορικό και ιστορικό κέντρο της Γενεύης με πολλά εστιατόρια, ξενοδοχεία και αξιοθέατα. Εκεί βρίσκεται το σπίτι του γάλλου διαφωτιστή Ζαν Ζακ Ρουσσώ, το Δημαρχείο όπου υπογράφτηκαν οι πρώτες συνθήκες που κατέστησαν την Ελβετία χώρα των διεθνών οργανισμών και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πέτρου όπου ο Καλβίνος κήρυττε τις αρχές της Μεταρρύθμισης. Λίγο έξω από τη Γενεύη, σ’ ένα καταπράσινο λόφο, βρίσκεται η συνοικία Palais des Nations, όπου εδρεύουν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Ερυθρός Σταυρός.

Ξενοδοχεία στη Γενεύη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Γενεύη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Γενεύη στις χαμηλότερες τιμές!