Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά εισιτήρια ΓερμανίαΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Γερμανία

Η Γερμανία είναι μια τεράστια χώρα με υπέροχα φυσικά τοπία, πόλεις με παραμυθένια παλάτια, αλλά και σύγχρονες μητροπόλεις όπου διοργανώνονται κάθε χρόνο σημαντικές εκθέσεις και συνέδρια. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος συνδέονται με τους μεγαλύτερους γερμανικούς προορισμούς με απευθείας πτήσεις ή με ανταποκρίσεις αεροπορικών δρομολογίων. Επισκεφθείτε το Βερολίνο, το Μόναχο, τη Στουτγκάρδη, ή τη Φρανκφούρτη αναζητώντας τα πιο φθηνά αεροπορικα εισητηρια για Γερμανία μέσα από το εύχρηστο online σύστημα του petas.gr!

Πληροφορίες αεροδρομίων Γερμανίας

Η Γερμανία ως κομβική χώρα διαθέτει πολλά κεντρικά αεροδρόμια, τα οποία εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό επιβατών ετησίως, καθώς λόγω γεωγραφικής τοποθεσίας χρησιμεύουν και ως διαμετακομιστικοί σταθμοί μεταξύ ευρωπαϊκών, ασιατικών και αμερικανικών πόλεων. Οι επιβάτες από τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρνακας ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις ή μέσω ανταποκρίσεων προς Βερολίνο (Διεθνές Αεροδρόμιο Tegel –TXL), Αμβούργο, Αννόβερο, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη και Φρανκφούρτη. Όλες οι πτήσεις διαρκούν περίπου τρεις ώρες. Μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Γερμανία με τις αεροπορικές εταιρείες Aegean Airlines, Lufthansa και Air Berlin. Οι πολίτες χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ταξιδεύουν με ταυτότητες νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή με το διαβατήριο τους. Η Γερμανία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός καθώς κάθε χρόνο φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες άπτονται και των ελληνικών ενδιαφερόντων καθώς αφορούν στην προβολή τουριστικών προορισμών και γεωργικών προϊόντων. Επίσης πόλεις όπως το Μόναχο και το Βερολίνο διαθέτουν πολλά αξιοθέατα, ενδιαφέροντα μουσεία, ποικιλία ξενοδοχείων και φυσικό κάλλος. Μία άψογα οργανωμένη χώρα όπως είναι η Γερμανία δε θα μπορούσε παρά να παρέχει εύκολη, άνετη και οικονομική πρόσβαση των επιβατών από τα εκάστοτε αεροδρόμια προς τα αστικά κέντρα με λεωφορεία, μετρό, τρένα ή ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Γερμανία, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Γερμανία με το petas.gr

Όποια εποχή του χρόνου κι αν επισκέπτεσθε τη Γερμανία, καλό είναι να έχετε υπόψη, ότι το κλίμα αν και εύκρατο, είναι βροχερό ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός το οποίο καθιστά την ομπρέλα απαραίτητο αξεσουάρ για το ταξίδι. Για όσους δε μιλούν γερμανικά, η συνεννόηση δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι Γερμανοί μιλούν αγγλικά. Η πρωτεύουσα της χώρας, το Βερολίνο, αποτελεί την πιο σύγχρονη και συνάμα ιστορική πόλη της Γερμανίας. Πρόκειται στην κυριολεξία για ένα τεράστιο, υπαίθριο μουσείο, με μνημεία, όπως π.χ. σωζόμενα τμήματα του περίφημου Τείχους του Βερολίνου, τα οποία στέκουν αδιάψευστοι μάρτυρες της πρόσφατης ιστορίας.