Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΗράκλειοΈνας προορισμός για όλο το χρόνο, καθώς συνδυάζει τις ομορφιές της πόλης με της υπαίθρου: Αυτό είναι το Ηράκλειο Κρήτης! Παραλίες οργανωμένες και μη, χώροι ύψιστου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος (Κνωσός-Φαιστός), κτηριακά αριστουργήματα από την εποχή της ενετοκρατίας και μια σειρά από εστιατόρια με εκπληκτικά πιάτα μεσογειακής διατροφής συνθέτουν την εικόνα της κρητικής μεγαλούπολης. Διαπιστώστε λα τα παραπάνω και μόνοι σας, εκδίδοντας από το petas.gr τα πιο φθηνά αεροπορικα εισητηρια για Ηράκλειο!

Το Ηράκλειο όπως είναι φυσικό διαθέτει την πιο μεγάλη και σημαντική συλλογή μινωικού πολιτισμού. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου εκτίθεται και ο περίφημος δίσκος της Φαιστού. Επισκεφθείτε το σύγχρονο Cretaquarium για να εξερευνήσετε το θαλασσόκοσμο της Μεσογείου και όχι μόνο. Όλες οι περιηγήσεις αρχίζουν και τελειώνουν στα "λιοντάρια", την πανέμορφη ενετική "κρήνη Μοροζίνι", με τα τέσσερα λιοντάρια από το στόμα των οποίων αναβλύζει νερό. Κατηφορίστε τον ιστορικό πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, για να φτάσετε ως το ενετικό λιμάνι και το φρούριο Κούλες. Κατά μήκος του πεζόδρομου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, το ναό του Αγίου Τίτου και την εντυπωσιακή Λότζια. Ανακαλύψτε τα γευστικά οφέλη της διάσημης κρητικής διατροφής στα πολλά και οικονομικά εστιατόρια του Ηρακλείου.

Πληροφορίες αεροδρομίου Ηρακλείου

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης (HER - Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου) είναι το μεγαλύτερο της Κρήτης και βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου, στην περιοχή Νέα Αλικαρνασσός. Είναι ο δεύτερος αερολιμένας σε κίνηση επιβατών στην Ελλάδα, ιδιαίτερα φυσικά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους καταφθάνουν εκεί επιβάτες απ' όλο τον κόσμο με προορισμό τις ομορφιές του νομού Ηρακλείου. Στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου θα βρείτε εστιατόρια, καφετέριες, χώρους στάθμευσης, τράπεζες, υπηρεσία φύλαξης αποσκευών και καταστήματα αφορολογήτων ειδών. Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου λειτουργεί όλο το 24ωρο και εκτός από τα προγραμματισμένα δρομολόγια, εξυπηρετεί και πτήσεις charter από πόλεις του εξωτερικού.

Ταξιδέψτε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο με απευθείας δρομολόγια των Olympic Air και Aegean Airlines: Διάρκεια πτήσης από Αθήνα πενήντα λεπτά, από Θεσσαλονίκη μία ώρα & δεκαπέντε λεπτά. Πετάξτε απευθείας από Λάρνακα με τη Cyprus Airways σε μιάμισι ώρα. Το Ηράκλειο συνδέεται και με άλλους νησιωτικούς προορισμούς όπως η Ρόδος.

Αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο

Οι ομορφιές του νομού Ηρακλείου είναι ατελείωτες! Αν το επισκεφθείτε το καλοκαίρι, οδηγηθείτε μέσα από εύφορες εκτάσεις στις παραλίες του νότου (Λέντας, Κόκκινος Πύργος, Κομμός). Εξερευνήστε την παραλία και τις σπηλιές στα διάσημα Μάταλα και περπατήστε κατά μήκος φαραγγιών για να καταλήξετε στο απέραντο γαλάζιο ήσυχων ακτών. Εναλλακτικά χαλαρώστε με καφέ και καλή παρέα στις οργανωμένες παραλίες του βόρειου τμήματος, οι επιλογές είναι άπειρες (Μάλια, Χερσόνησος, Κοκκίνη Χάνι, Γούβες). Πριν αναχωρήσετε από το Ηράκλειο φροντίστε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε μοναδικά καλλιτσούνια, ή γευστικό ντάκο, αν πάλι δεν προλάβετε, οργανώστε σύντομα το επόμενο ταξίδι σας, εξασφαλίζοντας τα πιο οικονομικά εισιτήρια για Ηράκλειο!