Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΗράκλειοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς της Ελλάδας, όχι μόνο από τουριστικής άποψης, καθώς δεν είναι λίγοι οι σπουδαστές, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες που ταξιδεύουν όλο το χρόνο στη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Έτσι λοιπόν στο Ηράκλειο θα βρείτε ξενοδοχεία πόλης, οικονομικά ή και πολυτελείας, για επαγγελματίες και μη, καθώς και μεγάλες μονάδες εκτός πόλης, στο Λιμένα Χερσονήσου ή και στις Γούβες, με πισίνες, υπηρεσίες σπα, καταστήματα και εστιατόρια. Η γκάμα των επιλογών σας είναι ευρύτατη και δε θα σας αφήσει επ' ουδενί παραπονεμένους.

Αξιοθέατα στο Ηράκλειο

Τα αξιοθέατα στο Ηράκλειο, τόσο στην πόλη όσο και στον ευρύτερο νομό, είναι πολλά και σπουδαία. Οι αρχαιολογικοί χώροι της Κνωσού και της Φαιστού συγκεντρώνουν πλήθος ταξιδιωτών απ' όλο τον κόσμο, καθώς αποτελούν μεγαλειώδη δείγματα του μινωικού πολιτισμού, με αξιοθαύμαστες εγκαταστάσεις που καταδεικνύουν το κύρος και το υψηλό πολιτιστικό επίπεδο της αρχαίας Κρήτης. Η ίδια η πόλη του Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια έχει "καλλωπιστεί" με ποδηλατοδρόμους κατά μήκος της παραλιακής, με ανάδειξη υπέροχων κτιρίων μέσα στην πόλη και πεζοδρομήσεις κεντρικών οδών. Ξεκινώντας την περιήγηση σας από το λιμάνι, περάστε από τη βενετσιάνικη Λότζια, θαυμάστε τη βασιλική του Αγίου Μάρκου που σήμερα στεγάζει τη Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου, καθώς και το περίτεχνο συντριβάνι που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία και είναι ευρύτερα γνωστό με το όνομα "Λιοντάρια". Κάντε ένα διάλειμμα από τη βόλτα σας στα αξιοθέατα για να γευθείτε στα τοπικά εστιατόρια και ταβέρνες τα υπέροχα εδέσματα της κρητικής κουζίνας, συνοδεύοντας τα με τσικουδιά και γευστικά επιδόρπια. Ολοκληρώστε το ταξίδι σας στο νομό Ηρακλείου επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο στο νότο για ολιγοήμερη ξεκούραση και κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά των απέραντων παραλιών, όπως ο Λέντας και τα ξακουστά Μάταλα.

Ξενοδοχεία στο Ηράκλειο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ηράκλειο στις χαμηλότερες τιμές!