Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στα ΙωάννιναΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Ηπείρου με έντονη κίνηση τουριστικού, επαγγελματικού και σπουδαστικού ενδιαφέροντος. Τα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων βρίσκονται είτε μέσα στην πόλη, είτε λίγο εκτός. Αν σας ενδιαφέρουν οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γυμναστήρια, σπα, εστιατόρια και συνεδριακούς χώρους, τότε επιλέξτε μία από τις σύγχρονες μονάδες που βρίσκονται λίγα μόλις χιλιόμετρα εκτός πόλης, εναλλακτικά προτιμήστε για τη διαμονή σας ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία, ώστε να βρίσκεστε δίπλα στη λίμνη, στην πολύβουη αγορά ασημικών, στα εστιατόρια και στα κέντρα διασκεδάσεως.

Αξιοθέατα στα Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα είναι κυρίως γνωστά για τη λίμνη γύρω από την οποία εκτείνονται καφετέριες και εστιατόρια, είναι όμως πάρα πολλοί οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επισκεφθείτε την ιστορική αυτή πόλη. Αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο της αρεσκείας σας, περιηγηθείτε στο κάστρο της πόλης, με κτίσματα και αρχιτεκτονικές επιρροές από τη βυζαντινή και την τουρκική περίοδο. Επισκεφθείτε το βυζαντινό μουσείο, το τζαμί του Ασλάν Πασά και προμηθευτείτε ασημένια περίτεχνα κοσμήματα από την περίφημη αγορά των Ιωαννίνων. Κάντε τις βόλτες σας περιμετρικά γύρω από τη λίμνη, ανάμεσα στα τρεχούμενα νερά και τα πανύψηλα αιωνόβια δέντρα, εξερευνήστε το νησάκι που βρίσκεται καταμεσής της λίμνης και φιλοξενεί βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία, μονές καθώς και μία μικρή κοινότητα. Αν έχετε πολλές μέρες στη διάθεσή σας μπορείτε να κάνετε μία κοντινή εξόρμηση στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια τα οποία βρίσκονται είκοσι περίπου χιλιόμετρα μακριά από τα Γιάννενα, σ' ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με πέτρινα γεφύρια και ιστορικά αρχοντικά.

Ξενοδοχεία στα Ιωάννινα με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τα Ιωάννινα στις χαμηλότερες τιμές!