Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στην ΚωνσταντινούποληΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη

Τόσο κοντά κι όμως ένας κόσμος εντελώς διαφορετικός: Έτσι νιώθει όποιος επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη για πρώτη φορά και σε καμία περίπτωση δεν το μετανιώνει. Η Κωνσταντινούπολη, αλλοτινή πρωτεύουσα αυτοκρατοριών, τα έχει όλα: Τζαμιά, μουσεία, αγορές, παλάτια και αρχοντικά ορισμένα εκ των οποίων έχουν μετατραπεί σε υπέροχα ξενοδοχεία!

Αξιοθέατα στην Κωνσταντινούπολη

Τα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά της υπόλοιπης Ευρώπης σε πολυτέλεια και παροχή υπηρεσιών. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν να μείνουν στην πλατεία Taksim ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στην πολύβουη Istiklal, στον πύργο του Γαλατά και στο Ντολμά Μπαχτσέ, ή στην περιοχή Σουλταναχμέτ για να βρίσκονται κοντά στην εμβληματική Αγία Σοφία, στο υπέροχο Τοπ Καπί και στη ρωμαϊκή κινστέρνα. Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εμάς τους Έλληνες είναι το Πατριαρχείο και η Μεγάλη του Γένους Σχολή. Κατά την παραμονή σας στην Κωνσταντινούπολη μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στην σκεπαστή αγορά Kapali Carsi, για αγορές μπαχαρικών και παζάρια μέχρι τελικής πτώσεως!

Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη στις χαμηλότερες τιμές!