Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στην ΚαβάλαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Καβάλα

Η Καβάλα είναι ένα από τα ομορφότερα λιμάνια της βορείου Ελλάδας, με πλούσια ιστορία και άμεση πρόσβαση μέσω αεροπλάνου ή οδικώς από την Εγνατία οδό. Στην Καβάλα θα βρείτε από τυπικά ξενοδοχεία πόλης, τα οποία εξυπηρετούν από γεωγραφικής και οικονομικής άποψης, μέχρι συγκροτήματα δίπλα στη θάλασσα με πισίνες και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Δεσπόζουσα θέση κατέχει το Ιμαρέτ, πρώην μουσουλμανικό ιεροδιδασκαλείο, νυν πολυτελές ξενοδοχείο, ένα σπάνιο κόσμημα μπαρόκ οθωμανικής αρχιτεκτονικής.

Αξιοθέατα στην Καβάλα

Η Καβάλα οφείλει τη γοητεία της στην πλούσια πολιτισμική της παράδοση και στην προνομιακή γεωγραφική της τοποθεσία. Χτισμένη αμφιθεατρικά καθώς είναι και στραμμένη προς τη θάλασσα, δίνει μια εικόνα μαγείας στον επισκέπτη. Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο Ιμαρέτ, ακόμα κι δέν το έχετε επιλέξει για τη διαμονή σας, προκειμένου να δείτε από κοντά το εσωτερικό του και να πιείτε ένα καφεδάκι σ' αυτό το εξαίσιο περιβάλλον. Περιπλανηθείτε στην Παλιά Πόλη, ή αλλιώς συνοικία της Παναγίας και θαυμάστε τα νεοκλασικά κτίρια, τα μνημεία και το επιβλητικό φρούριο. Περάστε μία βόλτα από το Δημαρχείο, τη Μονή Λαζαριστών, την Καπναποθήκη, που πλέον λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος και τη Μεγάλη Λέσχη, όπου δίνονται διαλέξεις και συναυλίες. Θαυμάστε το κάστρο και τις περίφημες "Καμάρες" της πόλης, οι οποίες λειτουργούσαν ως αμυντικό κτίσμα και ως υδραγωγείο ταυτόχρονα. Διαλέξτε ένα από τα ταβερνάκια της πόλης με μαγευτική θέα και δοκιμάστε ντόπιους μεζέδες με συνοδεία εκλεκτού τσίπουρου. Αν έχετε πολλές μέρες στη διάθεση σας, μπορείτε να πάρετε το πλοίο της γραμμής για να ανακαλύψετε την παραδεισένια Θάσο και να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά της.

Ξενοδοχεία στην Καβάλα με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Καβάλα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στις χαμηλότερες τιμές!