Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΛάρνακαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Λάρνακα

Η Λάρνακα στην κοντινή μας Κύπρο, με τη μαρίνα και το χώρο περιπάτου με τους φοίνικες ή «φοινικούδες» όπως τους αποκαλούν οι ντόπιοι, αποτελεί μία όμορφη ταξιδιωτική εμπειρία. Αποκτήστε τις καλύτερες εντυπώσεις από την κυπριακή φιλοξενία μένοντας σε ένα από τα πολυάριθμα ξενοδοχεία της Λάρνακας.

Αξιοθέατα στη Λάρνακα

Πολλά από τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων της πόλης φέρουν την εγγύηση υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν οι διεθνείς αλυσίδες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Ο περιηγητής μπορεί να θαυμάσει τα ερείπια του αρχαίου πολιτισμού που είχε αναπτυχθεί στη Λάρνακα, κάνοντας μία βόλτα στα κυκλώπεια τείχη. Εκτός του φοινικικού οχυρού, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα σύμπλεγμα από Μυκηναϊκούς ναούς που χρονολογούνται από το 12ο αιώνα προ Χριστού. Η Λάρνακα όμως παρουσιάζει και θρησκευτικό ενδιαφέρον καθώς συνδυάζει αρμονικά το μουσουλμανικό με το χριστιανικό στοιχείο, αρκεί ν’ αναφέρουμε την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και το σημαντικό τέμενος Χαλά Σουλτάν.

Ξενοδοχεία στη Λάρνακα με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Λάρνακα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικα εισητηρια για Λαρνακα στις χαμηλότερες τιμές!