Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΛεμεσόΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Λεμεσό

Η Λεμεσός είναι μία από τις πιο ιστορικές και ζωντανές πόλεις της Κύπρου, περιπλανηθείτε στα μεσαιωνικά στενάκια της παλιάς πόλης και γευθείτε εκπληκτικά πιάτα σε μερικά από τα πολυάριθμα εστιατόρια. Στα δεκαπέντε χιλιόμετρα αμμουδερής παραλίας που εκτείνεται κατά μήκος της Λεμεσού μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολυτελή πλην όμως προσιτά ξενοδοχεία για τη διαμονή σας.

Αξιοθέατα στη Λεμεσό

Τα ξενοδοχεία της Λεμεσού διαθέτουν σύγχρονες υποδομές με γυμναστήρια, υπηρεσίες σπα και πισίνες. Η πόλη υπήρξε σημαντική ήδη από το μεσαίωνα, αυτό καταδεικνύει το μεσαιωνικό κάστρο όπου τελέστηκε ο γάμος του βασιλιά της Αγγλίας, Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου με τη Βερεγγάρια της Ναβάρας. Σήμερα στο κάστρο στεγάζεται το κυπριακό μεσαιωνικό μουσείο με πολλά και σημαντικά εκθέματα. Η τουριστική καρδιά της Λεμεσού χτυπά κατά μήκος της παραλίας με δρόμους για περίπατο και αθλητικές εγκαταστάσεις. Η Λεμεσός όμως είναι δημοφιλής και για τα φεστιβάλ της, όπως η σεπτεμβριανή γιορτή κρασιού, το καρναβάλι και οι καλοκαιρινές συναυλίες και εκδηλώσεις στο ελληνορωμαϊκό θέατρο του Κουρίου.

Ξενοδοχεία στη Λεμεσό με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Λεμεσό. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Λεμεσό στις χαμηλότερες τιμές!