Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΛονδίνοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Λονδίνο

Το Λονδίνο, μία από τις σπουδαιότερες μητροπόλεις του κόσμου δεν αφήνει κανένα ταξιδιώτη ασυγκίνητο. Πόλη γεμάτη ζωή όλο το χρόνο, με γρήγορους ρυθμούς και ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, με θεατρικές παραστάσεις που αντέχουν στο χρόνο, με ξενοδοχεία ιδιαίτερου στυλ και αισθητικής, το Λονδίνο εντυπωσιάζει και ελκύει μικρούς και μεγάλους, επιχειρηματίες και φοιτητές.

Αξιοθέατα στο Λονδίνο

Αφού φτάσετε στο Λονδίνο και αφήσετε τα πράγματά σας στο ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει, αρχίστε τις βόλτες στα αξιοθέατα της πόλης. Το πασίγνωστο Big Ben, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το London Eye με την εκπληκτική θέα, είναι μόνο κάποια από αυτά. Μην παραλέιψετε να επισκεφθείτε το Hyde Park, αλλά και μια κλασική αγγλική pub. Οι αποστάσεις στο Λονδίνο είναι μεγάλες όμως τo δαιδαλώδες μετρό και τα διάσημα διώροφα λεωφορεία θα φροντίσουν για την εύκολη μετακίνησή σας στα σημεία ενδιαφέροντος. Πολλά από τα ξενοδοχεία της πόλης αποτελούν παράδειγμα σύγχρονου design, όπως και διάφορες μπουτίκ που εκτείνονται κατά μήκος της τεράστιας Oxford street στην οποία οι βόλτες και τα ψώνια δεν τελείωνουν ποτέ!

Ξενοδοχεία στο Λονδίνο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Λονδίνο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικα εισητηρια για Λονδινο στις χαμηλότερες τιμές!