Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΜάντσεστερΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ είναι σε όλους γνωστό για τους δύο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους “Manchester United” & “Manchester City” καθώς και για τα πανεπιστήμια στα οποία φοιτούν χιλιάδες Ελλήνων και Κυπρίων. Πολλά από τα ξενοδοχεία στη σύγχρονη αυτή πόλη παρέχουν δωρεάν πρόσβαση στο internet και εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αξιοθέατα στο Μάντσεστερ

Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στα βασικά αξιοθέατα, αφού λοιπόν τακτοποιηθείτε, αρχίστε τη βόλτα σας παρατηρώντας τα μοντέρνα κτίρια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και “red brick” όψη. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική δομή των κτιρίων του Μάντσεστερ είναι δημοφιλής σε παγκόσμια κλίμακα και ένας πολύ καλός λόγος για να επισκεφθεί κανείς την πόλη. Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα είναι το δημαρχείο της πόλης, το παλάτι του πύργου Γουέστμινστερ, ο πύργος Beetham, ο πύργος της ΚΑΚ και ο σταθμός Βικτώρια. Κατά την παραμονή σας στο Μάντσεστερ μην παραλείψετε να πάτε σε μία από τις pub για να πιείτε μπύρα (pint) και να παρακολουθήσετε έναν αγώνα στο ιστορικό "Old Trafford".

Ξενοδοχεία στο Μάντσεστερ με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μάντσεστερ. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Μάντσεστερ στις χαμηλότερες τιμές!