Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΜελβούρνηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μελβούρνη

Η Μελβούρνη είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αυστραλίας μετά το Σύδνεϋ. Αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Μία μητρόπολη σαν τη Μελβούρνη δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων για όλους τους ταξιδιώτες επιχειρηματίες και μη.

Αξιοθέατα στη Μελβούρνη

Η Μελβούρνη τα έχει όλα! Τεράστια, σύγχρονα και πολυτελή ξενοδοχεία, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ωραία εστιατόρια, μπαρ και, βέβαια, πολλά αξιοθέατα. Η Μελβούρνη είναι περίφημη για τα τρία σπουδαία πάρκα της, το Εθνικό, της Βικτωρίας και της Αλεξάνδρας καθώς και τους Βασιλικούς βοτανικούς κήπους, που δημιουργήθηκαν το 1845 και θεωρούνται από τους σπουδαιότερους του κόσμου στο είδος τους, με περισσότερα από 10.000 διαφορετικά είδη δένδρων και φυτών, που την περιβάλλουν, κατά μήκος του ποταμού Γιάρρα. Από τα αξιολογότερα κτήρια της πόλης θεωρούνται η Εθνική Πινακοθήκη της Βικτωρίας, μία από τις πλουσιότερες του κόσμου, το Νομισματοκοπείο, το Αστεροσκοπείο, το Πανεπιστήμιο καθώς και ο Αγγλικανικός κι ο Ρωμαιοκαθολικός καθεδρικός ναός.

Ξενοδοχεία στη Μελβούρνη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μελβούρνη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Μελβούρνη στις χαμηλότερες τιμές!