Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΜιλάνοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι καθιερωμένο ως η «Μέκκα» της μόδας και της όπερας. Χιλιάδες επισκεπτών συρρέουν κάθε χρόνο για να παρακολουθήσουν τις νέες τάσεις της μόδας, να απολαύσουν τα ψώνια τους, ένα βελούδινο cappuccino ή μία παράσταση στο επιβλητικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου, συνδυάζοντας το ταξίδι τους με διαμονή στα πιο ιστορικά και γνωστά ξενοδοχεία της πόλης.

Αξιοθέατα στο Μιλάνο

Πολλά από τα ξενοδοχεία του Μιλάνου αναλαμβάνουν να εξασφαλίσουν στους διαμένοντες εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις της πόλης. Το κέντρο του Μιλάνου όπως και σχεδόν κάθε ιταλικής πόλης είναι η Piazza del Duomo, όπου βρίσκεται ο καθεδρικός ναός, ο δεύτερος μεγαλύτερος ναός γοτθικού ρυθμού παγκοσμίως. Μην παραλείψετε και μία επίσκεψη στο ναό Santa Maria delle Grazie το εσωτερικό του οποίου κοσμείται από το διάσημο έργο του Leonardo da Vinci, «Ο μυστικός Δείπνος». Οι απανταχού fashionistas επιλέγουν την ιστορική Galleria Vittorio Emanuele II και το Quadrilatero d’ Oro για τα καταστήματα και τα ατελιέ των πιο γνωστών σχεδιαστών.

Ξενοδοχεία στο Μιλάνο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μιλάνο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Μιλάνο στις χαμηλότερες τιμές!