Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΜήλοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μήλο

Η Μήλος είναι από τα ωραιότερα νησιά του νοτιοδυτικού Αιγαίου, με ίσως τη μεγαλύτερη ποικιλία εξωτικών και ιδιαίτερων παραλιών. Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού, Αδάμαντα και στον οικισμό Πολλώνια. Η Μήλος διαθέτει καταλύματα τριών κυρίως αστέρων, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Υπάρχουν και κάποια ξενοδοχεία με πισίνα, είναι όμως τόσες πολλές και όμορφες οι παραλίες της Μήλου, ώστε κατά πάσα πιθανότητα δε θα προλάβετε να κάνετε χρήση τέτοιου τύπου ανέσεων στο ξενοδοχείο σας.

Αξιοθέατα στη Μήλο

Αν επιλέξετε ξενοδοχείο στη χώρα του νησιού, Πλάκα, τότε θα επωφεληθείτε από την εκπληκτική θέα στο υπόλοιπο νησί και στην απεραντοσύνη του Αιγαίου, αν μείνετε στον Αδάμαντα, θα είστε σε απόσταση αναπνοής από τα μπαρ και τις ταβέρνες με τους εκλεκτούς μεζέδες και τα φρέσκα θαλασσινά. Οι παραλίες του νησιού είναι αμέτρητες και αξέχαστες χάρις στα περίεργα γεωλογικά φαινόμενα που τις έχουν διαμορφώσει. Κολυμπήστε στο Σαρακίνικο, στο Τσιγκράδο και στη Φυριπλάκα, θαυμάστε τα περίεργα σχήματα των βράχων στον Παπάφραγκα και χαρείτε τον ήλιο μετά μουσικής στην κοσμική παραλία του Παλιοχωρίου. Από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Μήλου είναι ο παραλιακός οικισμός Κλήμα, όπου μπορείτε ν' απολαύσετε το ουζάκι σας κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Κατά την παραμονή σας στο νησί, εξασφαλίστε θέση σε ένα από τα καραβάκια που κάνουν ημερήσια εκδρομή στο "Κλέφτικο" και στο "Γέροντα". Οι σχηματισμοί των τεράστιων βράχων στο Κλέφτικο πρωταγωνιστούν σχεδόν σε όλες τις καρτ-ποστάλ της Μήλου, τα καραβάκια κάνουν εκεί την πρώτη στάση της εκδρομής για βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, η δεύτερη στάση και βουτιά γίνεται στο Γέροντα, στη σπηλιά με τη μικροσκοπική παραλία εντός της, μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να τη ζήσετε!

Ξενοδοχεία στη Μήλο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μήλο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μήλο στις χαμηλότερες τιμές!