Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΜόντρεαλΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι μία από τις μεγαλουπόλεις του Καναδά, γνωστή και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976. Στο Μόντρεαλ διεξάγονται κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ Τζαζ, το πρώην Γκραν Πρι (Φόρμουλα 1) του Καναδά, το κωμικό φεστιβάλ "Juste pour Rire", καθώς και το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός της επίσκεψης σας, επαγγελματικός ή περιηγητικός, το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου που θα επιλέξετε, μιας και στο Μόντρεαλ ο πήχης της ποιοτικής διαμονής είναι υψηλός.

Αξιοθέατα στο Μόντρεαλ

Μόλις τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, ξεκινήστε την περιήγησή σας από το βουνό Μον-Ρουαγιάλ (Mont-Royal) που δεσπόζει στο κέντρο της πόλης με εκπληκτική θέα. Επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ (Oratoire St-Joseph), την παλιά πόλη (Vieux Montréal) με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, όπου επίσης θα βρείτε την Βασιλική της Παναγίας (Basilique de Notre-Dame) με την εξαίσια ξύλινη διακόσμηση, το Τσίρκο του Ήλιου (Cirque du soleil) καθώς και τον κινηματογράφο Imax με την γιγαντιαία οθόνη. Επίσης σημαντικό αξιοθέατο του Μόντρεαλ αποτελεί το Ολυμπιακό Στάδιο και ο παρακείμενος Βοτανικός Κήπος, το Μουσείο Καλών Τεχνών (Musée des Beaux-Arts), η Avenue du Parc, ή Ελληνική πόλη, η μικρή Ιταλία (Petite Italie), ή Ιταλική πόλη, η Κινεζική πόλη (Chinatown) όπως επίσης και τα Λαυρεντιανά όρη με τις όμορφες κοιλάδες και λίμνες στα βόρεια της πόλης.

Ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Μόντρεαλ στις χαμηλότερες τιμές!