Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΜόσχαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μόσχα

Η Μόσχα, που άλλοτε κρατούσε τις πόρτες της ερμητικά κλειστές στα ξένα βλέμματα, σήμερα αποτελεί μαζί με την Αγία Πετρούπολη τον κύριο προορισμό, για αυτούς που επιθυμούν να έλθουν σε επαφή με την ιστορία και το βαθύ μυστικισμό του ρωσικού χριστιανισμού. Τα περισσότερα ξενοδοχεία της Μόσχας στεγάζονται σε τεράστια κτίρια αναπαλαιωμένα ή μοντέρνα με πάνω από 100 δωμάτια.

Αξιοθέατα στη Μόσχα

Φτάνοντας στη Μόσχα και αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, ξεκινήστε την περιήγησή σας από το Κρεμλίνο, την αλλοτινή καρδιά της Σοβιετικής Ένωσης, σήμερα μία πολιτεία από εκκλησίες, κυβερνητικά κτίρια, όπως η Προεδρική Διοίκηση και μνημεία όπως η σορός του Λένιν. Αξιοθαύμαστο είναι επίσης το ίδιο το μετρό της Μόσχας, με πανέμορφες τοιχογραφίες και διακόσμηση από γρανίτη και μάρμαρο, το οποίο αποτελεί και αυτό ένα από τα αξιοθέατα της πόλης. Πασίγνωστες στη Μόσχα είναι βέβαια και οι εκκλησίες του Χριστού Σωτήρος και ιδιαίτερα του Αγίου Βασιλείου με τους πολύχρωμους κρεμμυδόσχημους τρούλους, γνωστούς ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν πάει ποτέ στη Μόσχα.

Ξενοδοχεία στη Μόσχα με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μόσχα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Μόσχα στις χαμηλότερες τιμές!