Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΜόναχοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μόναχο

Το Μόναχο, η πρωτεύουσα της Βαυαρίας με πανέμορφα κτίρια, μεγάλα πάρκα και έντονη πολιτιστική ζωή, περιμένει να το ανακαλύψετε ανά πάσα στιγμή, όλες τις εποχές του χρόνου! Εντοπίστε το ξενοδοχείο της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση στο κέντρο του Μονάχου και κάντε ατελείωτες βόλτες στην παραμυθένια αυτή πόλη!

Αξιοθέατα στο Μόναχο

Πολλά από τα ξενοδοχεία του Μονάχου διαθέτουν υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, μια και αυτός είναι ο πιο ευχάριστος και ταυτόχρονα πρακτικός τρόπος μετακίνησης στην πόλη. Από τη Maximilianstrasse μέχρι τη Marienplatz το Μόναχο ξεδιπλώνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ταξιδιώτη το μεγαλείο της πάλαι ποτέ πρωσικής αυτοκρατορίας. Το πιο εμβληματικό κτίριο της πόλης είναι το Neues Rathaus, το νέο δημαρχείο το οποίο μαγεύει με το νεογοτθικό στυλ και την ιδιαίτερη διακόσμηση του. Το Μόναχο πριν τα Χριστούγεννα βάζει τα καλά του, στήνονται υπαίθριες αγορές με παιχνίδια, στολίδια και γλυκά. Ιδιαίτερα δημοφιλής γίνεται η πόλη και κατά τη διάρκεια του Oktoberfest όπου η μπύρα ρέει άφθονη προς τέρψιν των παρευρισκομένων.

Ξενοδοχεία στο Μόναχο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μόναχο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Μόναχο στις χαμηλότερες τιμές!