Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΜύκονοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μύκονο

Τα ξενοδοχεία της Μυκόνου φιλοξενούν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκεπτών απ' όλο τον κόσμο. Μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία της χώρας αν σας αρέσουν οι βόλτες στα δαιδαλώδη στενά σοκάκια, τα ολόλευκα σπίτια, αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή. Ξενοδοχειακες μονάδες όλων των κατηγοριών θα βρείτε επίσης σε όλες τις οργανωμένες παραλίες. Καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ακόμα και καταστήματα σας περιμένουν όλο το 24ωρο, ενώ μέσα στα στενάκια θα βρείτε και μαγαζιά με επώνυμα ρούχα, περίτεχνα κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης.

Αξιοθέατα στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι ήδη από τη δεκαετία του '50 ένα από τα πιο τουριστικά νησιά στη Μεσόγειο. Αρχικά το νησί αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους απανταχού αρχαιολόγους χάρις στον εκπληκτικό αρχαιολογικό χώρο της Δήλου. Έκτοτε ανακαλύφθηκαν οι υπέροχες παραλίες της Μυκόνου καθώς και η καλοδιατηρημένη χώρα όπου κυριαρχούν το μπλε και το λευκό, τα αντιπροσωπευτικά χρώματα των Κυκλάδων. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της χώρας περπατώντας στα Ματογιάννια και διαπιστώστε πόσο αρμονικά συνδυάζονται η παράδοση και ο μοντερνισμός, χωρίς να αλλοιώνεται η ταυτότητα του νησιού. Επισκεφθείτε τον οικισμό "Άνω Μερά" και γευθείτε τοπικές σπεσιαλιτέ ύστερα από το πολύωρο κολύμπι σας. Αν είστε λάτρεις της θάλασσας επιλέξτε ένα ξενοδοχείο στην Ελιά, στον Ορνό ή στον Πλατύ Γιαλό. Αν πάλι δε θέλετε να χάσετε λεπτό από την ξέφρενη διασκέδαση, μείνετε στη χώρα της Μυκόνου. Κατά την παραμονή σας στο περίφημο νησί των ανέμων, ξεκλέψτε λίγο χρόνο προκειμένου να επισκεφθείτε την Παραπορτιανή, ένα υπέροχο σύμπλεγμα πέντε εκκλησιών χτισμένο στη μικρή είσοδο του μεσαιωνικού κάστρου της χώρας.

Ξενοδοχεία στη Μύκονο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μύκονο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μύκονο στις χαμηλότερες τιμές!