Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΟλλανδίαΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ολλανδία

Το σήμα κατατεθέν της είναι η τουλίπα, το κίτρινο τυρί και όλοι γνωρίζουν ότι το 26% των εδαφών της βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Η Ολλανδία όμως είναι πολλά περισσότερα και ενδιαφέροντα. Το ίδιο το Άμστερνταμ βρίσκεται στη λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Σπίτια, κανάλια, μουσεία και πλατείες αποτελούν ένα παραμυθένιο σκηνικό, το οποίο οι επισκέπτες δε χορταίνουν να φωτογραφίζουν. Το δέλεαρ ενός τέτοιου ταξιδιού είναι μεγάλο και όταν συνδυάζεται με φθηνά αεροπορικα εισητηρια για Ολλανδία μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε ημερομηνίες και καλή παρέα!

Πληροφορίες αεροδρομίων Ολλανδίας

Η Ολλανδία είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς για διασκέδαση (Άμστερνταμ), περιήγηση και επαγγελματικά ταξίδια (Ρότερνταμ, Χάγη). Το κύριο διεθνές αεροδρόμιο της Ολλανδίας είναι το Schiphol (AMS) στο Άμστερνταμ, σε απόσταση μόλις είκοσι λεπτών από το κέντρο της πόλης. Πλέον οι βασικές πληροφορίες για τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις, τις ώρες του ταξιδιού σας και όλα τα τελευταία ενδιαφέροντα νέα είναι προσβάσιμα σε εσάς 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το Schiphol APP για όλα τα iphones και τα androids! Το Schiphol αποτελεί την κύρια βάση των αερομεταφορέων Air France-KLM. Η μετάβαση από το αεροδρόμιο στο κέντρο του Άμστερνταμ γίνεται άνετα με τρένο (προς Amsterdam Centraal Station) σε μόλις δεκαπέντε λεπτά, με λεωφορεία (γραμμές 197 & 370), ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Πολλά ξενοδοχεία φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών τους διαθέτοντας πούλμαν, τα οποία πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια από και προς το Schiphol. Επιλέξτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ολλανδία με τις απευθείας πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών Air France, KLM και Olympic Air από Αθήνα προς Άμστερνταμ ή με ανταποκρίσεις πτήσεων των αερογραμμών των Swiss, Lufthansa και Malev μέσω Ζυρίχης, Μονάχου και Βουδαπέστης αντίστοιχα. Η διάρκεια της απευθείας πτήσης από Αθήνα είναι τρεισήμισι ώρες. Οι υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ταξιδεύουν στην Ολλανδία με την ταυτότητα τους (νέου τύπου-με λατινικούς χαρακτήρες) ή με έγκυρο διαβατήριο.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Ολλανδία, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Ολλανδία με το petas.gr

Αν διαθέτετε κήπο σας συνιστούμε να προμηθευτείτε βολβούς τουλίπας σε διάφορα χρώματα (κίτρινο, κόκκινο) από τις υπαίθριες αγορές των μεγάλων πόλεων της Ολλανδίας. Οι ντόπιοι τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στα λουλούδια και οι αγορές τους είναι μια μυρωδάτη όαση εν μέσω αστικού χάους. Κατά τις περιηγήσεις σας στις πλούσιες αγορές του Άμστερνταμ θα παρατηρήσετε να πωλούνται εξωτικά φρούτα και εδέσματα από τροπικές χώρες. Η Ολλανδία ως ναυτική δύναμη και μεγάλο λιμάνι με αποικίες στη νοτιοανατολική Ασία είχε τη δυνατότητα να εμπορεύεται και να διαθέτει προϊόντα από μακρινές χώρες. Σήμερα οι εμπορικοί δεσμοί παραμένουν και οι κοσμοπολίτικες επιρροές εντυπωσιάζουν τους ταξιδιώτες.