Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη Νέα ΥόρκηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη

Ίσως ο πιο “hot” προορισμός στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μιας και η Νέα Υόρκη είναι η μητρόπολη ολόκληρου του δυτικού κόσμου. Οι καλύτερες εποχές για να ταξιδέψετε ως εκεί είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Τα Χριστούγεννα, παρ' όλο το κρύο, η Νέα Υόρκη είναι στα καλύτερά της με εκπληκτικό στολισμό και πολλά happenings στους ουρανοξύστες όπου στεγάζονται τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία.

Αξιοθέατα στη Νέα Υόρκη

Πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν εξαιρετικά μπαρ κι εστιατόρια, τα οποία επισκέπτονται τακτικά και οι ίδιοι οι Νεοϋρκέζοι. Ο αμερικάνικος κινηματογράφος έχει εξοικειώσει λίγο ως πολύ τους πάντες με την όψη της Νέας Υόρκης και τα βασικά της αξιοθέατα όπως το Broadway, το άγαλμα της Ελευθερίας, την 5η λεωφόρο με τα πολυτελή εμπορικά κέντρα και καταστήματα, το Empire State Building, το περίφημο Central Park και την Times Square. Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται επίσης μερικά από τα πιο σημαντικά μουσεία παγκοσμίως όπως το Metropolitan Museum of Art, το ΜΟΜΑ και το Guggenheim. Σημαντικά είναι και τα αθλητικά ραντεβού που δίνονται ετησίως στη Νέα Υόρκη όπως ο μαραθώνιος και το US Open.

Ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Υόρκη στις χαμηλότερες τιμές!