Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΠαρίσιΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Παρίσι

Το Παρίσι δεν είναι τυχαίο ότι αποκαλείται και πόλη του φωτός ή πόλη του έρωτα. Ιστορικά παλάτια, εμβληματικά μουσεία, κήποι, αλλά και ατμοσφαιρικά καμπαρέ, μπουτίκ και χαριστωμένα καφέ σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Μία μητρόπολη σαν το Παρίσι δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων για όλα τα γούστα.

Αξιοθέατα στο Παρίσι

Όποιο ξενοδοχείο κι αν επιλέξετε για τη διαμονή σας στο Παρίσι, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα μετακίνησης χάρις στο εκτεταμένο δίκτυο μετρό της πόλης. Περιηγηθείτε κατά μήκος του Σηκουάνα, στους "bouquinistes", μπείτε σε ένα "bateau-mouche" για μία υπέροχη ξενάγηση εν πλω στα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Παρισιού, όπως η Notre Dame. Επισκεφθείτε το Λούβρο και τις Βερσαλλίες, ανεβείτε στον πύργο του Άιφελ, στην Αψίδα του Θριάμβου και στο ρομαντικό λόφο της Μονμάρτρης για να θαυμάσετε το Παρίσι από ψηλά και απολαύστε ένα ποτήρι κρασί με ποικιλία τυριών στο ιστορικό Procope, στο Quartier Latin, αγαπημένο τόπο συνάντησης των επιφανών της εποχής όπως ο Ρουσώ κι ο Βολταίρος.

Ξενοδοχεία στο Παρίσι με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Παρίσι. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι στις χαμηλότερες τιμές!