Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στην ΠράγαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Πράγα

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα που αποπνέει η Πράγα δεν αφήνει κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο, αποτελεί δε μία οικονομική πρόταση για όλες σχεδόν τις εποχές του χρόνου. Πολλοί συνδυάζουν την επίσκεψη στην Πράγα με ημερήσια εκδρομή στη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρι όπου αρκετά ξενοδοχεία προσφέρουν μεταξύ άλλων και υπηρεσίες spa.

Αξιοθέατα στην Πράγα

Η Πράγα με το επιβλητικό της κάστρο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, τη γέφυρα του Καρόλου και το εκτεταμένο ιστορικό της κέντρο, το Stare Mesto, μαγεύει και παραπέμπει σε αλλοτινούς καιρούς. Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν από το μπαρ του τελευταίου τους ορόφου μαγευτική θέα σε συνδυασμό με δροσερές τοπικές μπύρες. Έμβλημα της Πράγας αποτελεί και το μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι της που υψώνεται στη νότια πλευρά του παλιού Δημαρχείου. Χιλιάδες ταξιδιωτών συγκεντρώνονται καθημερινά για να δουν να εμφανίζονται από τα μικρά παράθυρα πάνω από το ρολόι οι μορφές των δώδεκα αποστόλων. Η Πράγα διαθέτει και μία έξοχη μουσική σκηνή με έμφαση στη jazz καθώς και μεγάλη παράδοση στο περίφημο μαύρο θέατρο.

Ξενοδοχεία στην Πράγα με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Πράγα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Πράγα στις χαμηλότερες τιμές!