Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στην ΠρέβεζαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία

Η Πρέβεζα είναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, με εξαιρετικές ομορφιές και πλούσια ιστορία. Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται ακριβώς έξω από την πόλη, κατά μήκος της ακτογραμμής, στις περιοχές Λυγιά και Κανάλι. Στην Πρέβεζα υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων, πρόσφατα ανακαινισμένα, με παροχές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές!

Αξιοθέατα στην Πρέβεζα

Η Πρέβεζα, χτισμένη πάνω σε χερσόνησο, μοιάζει με νησί, καθώς τη βρέχει η θάλασσα από τρεις πλευρές.Πρέβεζα σημαίνει "πέρασμα" και αυτό από μόνο του καταδεικνύει τη μεγάλη ιστορία που συνοδεύει την πόλη, η οποία ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα και έχει σήμερα να επιδείξει σπουδαία μνημεία και αρχιτεκτονική τοποικού στυλ. Αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, περιπλανηθείτε στα αξιοθέατα της πόλης με πρώτο και κύριο τον Ενετικό Πύργο του Ρολογιού. Οργανώστε εκδρομές στις απίστευτες ομορφιές του νομού Πρεβέζης, όπως το ιστορικό Ζάλογγο, ο βιότοπος Αχέροντα ή η λίμνη Ζηρού, χαρείτε τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και δοκιμάστε τοπικές νοστιμιές σε ένα από τα καλοδιατηρημένα κτίρια όπου στεγάζονται ταβέρνες και εστιατόρια. Περιηγηθείτε κατά μήκος των κάστρων του Αγίου Ανδρέα, του Παντοκράτορα και του Αγίου Γεωργίου και ολοκληρώστε την επίσκεψή σας κάνοντας ένα πέρασμα από τους οικισμούς του νομού με τα πετρόχτιστα αρχοντικά και τα ωραία λαογραφικά μουσεία, όπως το Θεσπρωτικό.

Ξενοδοχεία στην Πρέβεζα με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Πρέβεζα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Άκτιο στις χαμηλότερες τιμές!