Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΡουμανίαΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ρουμανία

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και κοντινούς προορισμούς τόσο για τους Έλληνες ταξιδιώτες, όσο και για τους Κυπρίους δεν είναι άλλος από τη Ρουμανία. Οι πολίτες που ανήκουν στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδα, Κύπρος) ταξιδεύουν στη Ρουμανία με το έγκυρο διαβατήριο τους, ή με την ταυτότητα τους (νέου τύπου, με λιατινικούς χαρακτήρες). Οι πτήσεις είναι τακτικές και κατά καιρούς οι προσφορές με φθηνά αεροπορικα εισητηρια για Ρουμανία δε λείπουν, μη χάνετε λοιπόν καιρό, ταξιδέψτε έστω για σαββατοκύριακο για να ζήσετε μια άλλη εποχή, στο μεσαιωνικό κέντρο του ιστορικού Βουκουρεστίου!

Πληροφορίες αεροδρομίων Ρουμανίας

Από τους συνολικά 18 αερολιμένες της Ρουμανίας, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδας και Κύπρο εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις προς το Otopeni International Airport ή Henri Coanda Intl Airport (OTP), δηλαδή το διεθνές αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου. Πιο συγκεκριμένα από Αθήνα οι αεροπορικές εταιρείες Olympic Air και Tarom πετούν καθημερινά με απευθείας δρομολόγια που διαρκούν μόλις μία ώρα και τριάντα πέντε λεπτά. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρουμανίας Tarom πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις και από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και από τη Λάρνακα σε συνεργασία με τη Cyprus Airways (διάρκεια ταξιδιού: δύο ώρες). Το προσωπικό του αερολιμένα μπορεί να αισθάνεται υπερήφανο καθώς έλαβε για τις άψογες υπηρεσίες του τη διάκριση "Καλύτερο Αεροδρόμιο για το έτος 2010". Ήδη στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και των ταχέως αναπτυσσόμενων online υπηρεσιών, εγκαταστάθηκαν στην είσοδο των αναχωρήσεων δώδεκα μηχανήματα self check-in, ώστε οι επιβάτες να εξυπηρετούνται άμεσα. Στις αφίξεις και στις αναχωρήσεις θα βρείτε πλήθος καφέ και εστιατορίων, καταστήματα, κομμωτήριο, φαρμακείο, ταχυδρομείο, τράπεζες, ΑΤΜ, υπηρεσίες όπου σας δίνεται η δυνατότητα να τυλίξετε την αποσκευή σας, ώστε να μεταφερθεί με απόλυτη ασφάλεια κ.α. Στον πρώτο όροφο των αναχωρήσεων διατίθεται χώρος για πρόσβαση στο διαδίκτυο (καθημερινά από τις 06:00 ως τις 20:00). Το ενδεικτικό κόστος για χρήση 15λεπτης διάρκειας είναι 7 lei, δηλαδή 2 ευρώ.

Ταξιδέψτε στη Ρουμανία με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια εκδίδοντας τα μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr!

Αεροπορικά εισιτήρια για Ρουμανία με το petas.gr

Η Ρουμανία με τις μεσαιωνικές πόλεις, τα επιβλητικά κάστρα και τα οχυρά, τα μοναστήρια, τα βουνά των Καρπαθίων και τα θέρετρα στη Μαύρη θάλασσα, προσφέρεται για διακοπές όλη τη διάρκεια του έτους. Το νόμισμα της χώρας είναι το leu (πληθυντικός: lei). Οι ισοτιμίες δημοσιεύονται καθημερινά από την Εθνική Τράπεζα της Ρουμανίας. Οι πιστωτικές κάρτες γίνονται ευρέως δεκτές στο Βουκουρέστι και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, όμως στα χωριά οι περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ρευστό. Το κάπνισμα με πρόσφατη νομιθετική ρύθμιση απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους, όμως ενδέχεται να συναντήσετε "απείθαρχους" ντόπιους. Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Ρουμανία, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και οργανώστε το ταξίδι σας online.