Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΡώμηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ρώμη

Ολόκληρη η Ρώμη είναι ένα υπέροχο αξιοθέατο, κάνοντας ατελείωτες βόλτες στην "αιώνια πόλη" θα παρατηρήσετε να ξεδιπλώνεται μπροστά σας η ευρωπαϊκή ιστορία από τα ρωμαϊκά χρόνια ως το σήμερα. Για να γνωρίσετε τη Ρώμη καλύτερα, επιλέξτε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία, ούτως ώστε να φτάνετε περπατώντας στα σημεία ενδιαφέροντος.

Αξιοθέατα στη Ρώμη

Κατά το ταξίδι σας στη Ρώμη, εκτός από τα υπέροχα ξενοδοχεία, τα οποία στεγάζονται σε ομολογουμένως εντυπωσιακά κτίρια γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού, μπορείτε να θαυμάσετε μερικά από τα διασημότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας: το Κολοσσαίο και το Πάνθεον είναι μόνο δύο από αυτά. Φυσικά, το Βατικανό και η περίφημη Capella Sistina, η οροφή της οποίας φιλοτεχνήθηκε από τον ίδιο τον Μιχαήλ Άγγελο, προσελκύουν χιλιάδες τουριστών, ιδιαίτερα τις Κυριακές και την περίοδο του καθολικού Πάσχα. Ένας αυθεντικός espresso στο ιστορικό Caffè Greco καθώς και μια βόλτα στην Piazza Navona και στα μαγαζιά της Via Veneto, θα σας δώσουν μια αίσθηση της πραγματικής ατμόσφαιρας της Ρώμης.

Ξενοδοχεία στη Ρώμη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ρώμη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικα εισητηρια για Ρωμη στις χαμηλότερες τιμές!