Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΣάμοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σάμο

Σύμφωνα με το μύθο, η θεά Ήρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο, είναι αυτονόητο λοιπόν το αρχαιολογικό ενδιαφέρον, που συνδυάζεται αρμονικά με τη φύση και τη θάλασσα, στο μοναδικό αυτό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου. Η Σάμος δε διαθέτει πολλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, καθώς ο κύριος όγκος των επισκεπτών είναι οικογένειες που ενδιαφέρονται για πιο ήρεμες και οικονομικές διακοπές. Υπάρχουν πάντως πολλά καταλύματα τεσσάρων και τριών αστέρων με οργανωμένες υπηρεσίες και παροχές, καθώς και ευκολίες για τους χρήστες του διαδικτύου. Επιλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται πάνω στο κύμα και απολαύστε τη διαμονή σας στην υπέροχη Σάμο.

Αξιοθέατα στη Σάμο

Αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει, ξεκινήστε την περιήγηση σας από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου, όπου βρίσκονται τα ερείπια ενός από τους μεγαλύτερους ναούς της αρχαιότητας, αφιερωμένος στη θεά Ήρα. Στο Πυθαγόρειο θ' ανακαλύψετε τα ερείπια από το "Πολυκράτειο Τείχος", το αρχαίο θέατρο και τα ρωμαϊκά λουτρά. Στη χώρα του νησιού υπάρχει αρχαιολογικό και βυζαντινό μουσείο με σπάνια και πολύτιμα εκθέματα. Αφού ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στα αξιοθέατα της Σάμου, απολαύστε τις απέραντες παραλίες του νησιού, την Ψιλή Άμμο, το Λιμνιώνα, το Ποτοκάκι, την Τσαμαδού, το Κοκκάρι και τα Λεμονάκια, επιδοθείτε σε αθλητικές δραστηριότητες ή χαρείτε τον ήλιο συνοδεία φρέσκων ψαρικών και μεζέδων στα ταβερνάκια, που απλώνονται κατά μήκος των περισσότερων οργανωμένων παραλιών. Η Σάμος είναι ξακουστή και για το καλής ποιότητας κρασί της και δη για το μοσχάτο. Ξεκουραστείτε με φόντο τα φυσικά κάλλη των πυκνών δασών και διασκεδάστε μέχρι το πρωί στα μπαρ των μεγάλων οικισμών, στο Βαθύ, στο Καρλόβασι ή και στο μαγευτικό Μαραθόκαμπο.

Ξενοδοχεία στη Σάμο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σάμο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο στις καλύτερες τιμές!