Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΣκιάθοΦθηνά ακτοπλοικά εισιτήρια για Σκιάθο

Έχει καθιερωθεί ως ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός των Σποράδων. Το καταμαρτυρούν τα beach bar, οι πλούσιες επιλογές στη νυχτερινή διασκέδαση -κυρίως μέσα στην πόλη της Σκιάθου- τα εστιατόρια και ο κόσμος που γεμίζει με ζωντάνια τα έργα και τις ημέρες της καλοκαιρινής Σκιάθου. Αναζητήστε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο και ακολουθήστε τις χαρούμενες παρέες που περνούν τις διακοπές τους στις σμαραγδένιες παραλίες του νησιού.

Ξεκινήστε τις βουτιές από τις Κουκουναριές και τη Μπανάνα, ιδίως αν είστε φανατικοί των θαλασσίων σπορ. Επιλέξτε επίσης το Βασιλιά και την Αγία Παρασκευή για τα διάφανα νερά και το υπέροχο τοπίο. Ακολουθήστε μια διαδρομή μέσα από πεύκα για να φτάσετε ως το Μανδράκι για κολύμπι και χαλάρωση. Στη χώρα του νησιού, όπου κυριαρχούν χαριτωμένα σπίτια με κεραμίδια και χρωματιστά παράθυρα, τα ήσυχα καφέ μετατρέπονται τη νύχτα σε ατμοσφαιρικά μπαρ με απλωμένες μαξιλάρες κατά μήκος των σκαλοπατιών, για χάζι σε συνδυασμό με δροσερά ποτά και καλή μουσική. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο σπίτι, όπου κάποτε ζούσε ο Παπαδιαμάντης, ο συγγραφέας της Φόνισσας και άλλων λογοτεχνικών αριστουργημάτων.

Πληροφορίες λιμανιού Σκιάθου

Η Σκιάθος τα έχει όλα: παραλίες όπου τα δέντρα αγγίζουν σχεδόν τα νερά, χαρίζοντάς τους μοναδικά χρώματα, έντονη νυχτερινή ζωή, ταβέρνες πάνω στο κύμα και ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, ένας κυριολεκτικά ακαταμάχητος προορισμός. Το λιμάνι της Σκιάθου συνδέεται με το Βόλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο με καθημερινά δρομολόγια. Εάν έχετε πολλές μέρες στη διάθεση σας, μπορείτε να μεταβείτε από το λιμάνι της Σκιάθου, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο. Εκδώστε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισητήρια για Σκιάθο με τα πλοία Express Pegasus & Flyingcat 6 (από Άγιο Κωνσταντίνο) και Express Skiathos & Flyingcat 5 (από Βόλο). Και τα τέσσερα πλοία ανήκουν στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways. Τα καταμαράν Flying Cat 5 και Flying Cat 6 δε διαθέτουν γκαράζ για τη μεταφορά οχημάτων και πραγματοποιούν το δρομολόγιο σε μία ώρα & σαράντα πέντε λεπτά και δύο ώρες αντίστοιχα. Τα Express Pegasus & Express Skiathos είναι συμβατικά πλοία με δυνατότητα μεταφοράς και του οχήματος σας. Το ταξίδι με συμβατικό πλοίο από Άγιο Κωνσταντίνο διαρκεί δύο ώρες και τρία τέταρτα, ενώ από το Βόλο το αντίστοιχο δρομολόγιο σας φέρνει στη Σκιάθο σε δυόμισι ώρες.

Κατά την παραμονή σας στη Σκιάθο, ζητήστε πληροφορίες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για μετάβαση με καραβάκι στα εξωτικά Λαλάρια! Το κολύμπι στα τυρκουάζ νερά θα σας μείνει αλησμόνητο.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο με το petas.gr

Επιλέξτε τη Σκιάθο για διακοπές που περιλαμβάνουν θαλάσσιες δραστηριότητες και έντονη νυχτερινή ζωή! Αν είστε φοιτητές, μπορείτε να εκδώσετε φοιτητικά εισιτήρια, καθώς η Hellenic Seaways παρέχει εκτπώσεις 35% στους σπουδαστές. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη του φοιτητικού σας πάσου εφ' όσον αυτό σας ζητηθεί κατά την επιβίβαση σας στο πλοίο. Όσοι μεριμνείτε από νωρίς για το ταξίδι σας, αναζητήστε ανάλογες προσφορές όπως αυτή του Early Booking και εξασφαλίστε έκπτωση 15%. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη για άμεσες εκδόσεις ακτοπλοϊκών εισητηρίων ως και 15 ημέρες προ του απόπλου.