Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΣόφιαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σόφια

Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας πήρε το όνομα «Σόφια» το 15ο αι εξ’ αιτίας της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας που δέσποζε στην πόλη. Σήμερα μεγάλες λεωφόροι κοσμούν τη Σόφια με πανύψηλα δέντρα και μεγάλα κτίρια. Όποια κι αν είναι η προτίμηση σας, ξενοδοχείο οικονομικό πλην όμως αξιοπρεπές ή ξενοδοχείο με ανέσεις και πολυτέλεια, στη Σόφια δε θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Αξιοθέατα στη Σόφια

Οι λάτρεις του θρησκευτικού τουρισμού θα μείνουν έκθαμβοι με τους πολλούς και σημαντικούς ορθόδοξους ναούς που κοσμούν τη Σόφια. Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», η βασιλική της Αγίας Σοφίας, η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου και η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής αποτελούν εξαιρετικά δείγματα αρχιτεκτονικής της πόλης. Σημαντικά είναι επίσης το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» προς τιμήν του ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β’ το οποίο βρίσκεται απέναντι από το κοινοβούλιο και το πνευματικό κέντρο NDK, το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο, με σημαντικές υποδομές και πολλά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση, όχι μόνο της Σόφιας αλλά ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ξενοδοχεία στη Σόφια με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σόφια. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Σόφια στις χαμηλότερες τιμές.