Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στην Αγία ΠετρούποληΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αγία Πετρούπολη

Η Αγία Πετρούπολη ή «Βενετία του βορρά» όπως την αποκαλούν είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, με ιστορία και μεγαλείο, με πολυάριθμα κανάλια, μεγάλες θεατρικές σκηνές όπως το Μαριίνσκυ και πανέμορφα καλοδιατηρημένα κτίρια, πολλά εκ των οποίων έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Αγία Πετρούπολη δε διαθέτει και μοντέρνες design μονάδες.

Αξιοθέατα στην Αγία Πετρούπολη

Η Αγία Πετρούπολη είναι χτισμένη πάνω σε σύμπλεγμα μικρών νησιών που τα διαπερνούν κανάλια και τα ενώνουν γέφυρες. Αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο, ξεκινήστε τις βολτες σας σ' αυτό το υπαίθριο μουσείο με τα εκπληκτικά κτίρια μπαρόκ και νεοκλασικού ρυθμού. Η UNESCO έχει ανακηρύξει ολόκληρο το κέντρο και πολλά από τα προάστια της Αγίας Πετρούπολης ως «παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά». Τα μνημεία της λεωφόρου Νιέφσκι, ο Χάλκινος Καβαλάρης που απεικονίζει το Μεγάλο Πέτρο, το μουσείο Ερμιτάζ είναι μόνο μερικά από τα “must see” της Αγίας Πετρούπολης. Χιλιάδες ταξιδιωτών επισκέπτονται την πόλη για μία βόλτα στο Νέβα υπό το χλωμό φως της λευκής νύχτας, υπέροχο καλοκαιρινό θέαμα.

Ξενοδοχεία στην Αγία Πετρούπολη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αγία Πετρούπολη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Αγία Πετρούπολη στις χαμηλότερες τιμές!