Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΣύδνεϋΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Σύδνεϋ

Η Αυστραλία είναι μία ξεχωριστή χώρα με απέραντες εκτάσεις, ιδανικές παραλίες για surfing και ατελείωτα πάρκα όπου ζουν και προστατεύονται κοάλα και καγκουρώ. Το Σύδνεϋ, αυτή η παραθαλάσσια μητρόπολη με τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα, προσφέρεται για πολυήμερο sightseeing και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες καθώς και για κάτι παραπάνω από ευχάριστη διαμονή μιας και διαθέτει ευρεία γκάμα ξενοδοχείων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Αξιοθέατα στο Σύδνεϋ

Αφού συνέλθετε από το jet lag της πολύωρης πτήσης και τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, ξεκινήστε τις βόλτες σας στο κοσμοπολίτικο Σίδνεϊ ή Σύδνεϋ (Sydney), την πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας, της πολυπληθέστερης πολιτείας της ηπείρου. Τα τρία μοναδικά χαρακτηριστικά της πόλης είναι το βαθύ φυσικό της λιμάνι, η γέφυρα του λιμανιού και το επιβλητικό κτήριο της Όπερας. Η γέφυρα είναι το σύμβολο του Σύδνεϋ. Δύο τεράστιοι πυλώνες και μερικές χιλιάδες τόνων από ατσάλι ενώνουν το βόρειο με το νότιο τμήμα της πόλης. Η συγκεκριμένη γέφυρα προσφέρει και πρόσβαση στους πεζούς. Μόλις μισό χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης βρίσκεται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κτήρια του 20ού αιώνα, καθώς και ένας από τους διασημότερους τόπους άσκησης τεχνών στον κόσμο, η περίφημη Όπερα. Κάθε χρόνο το κοινό του Σύδνεϋ και οι τυχεροί επισκέπτες του απολαμβάνουν πρεμιέρες της συμφωνικής ορχήστρας της πόλης, αλλά και εξαιρετικές θεατρικές παραγωγές πριν αυτές ξεκινήσουν την καθιερωμένη παγκόσμια περιοδεία τους προς τέρψιν των απανταχού θεατρόφιλων. Μην παραλείψετε μία επίσκεψη στο Βοτανικό κήπο του Σύδνεϋ και μία εναλλακτική γευστική πρόταση, το ιδιαίτερο “Kangaroo Burger” με την έντονη γεύση και το μαλακό κρέας.

Ξενοδοχεία στο Σύδνεϋ με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Σύδνεϋ. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Σύδνεϋ στις χαμηλότερες τιμές!