Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΣύροΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σύρο

Η Σύρος είναι το διοικητικό και πολιτισμικό κέντρο των Κυκλάδων με πλούσια καλλιτεχνική και θρησκευτική παράδοση. Χαρείτε μία ρομαντική διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία, που στεγάζονται στα καλοδιατηρημένα αρχοντικά της Ερμούπολης, ή επιλέξτε ένα κατάλυμα στην πιο δημοφιλή οργανωμένη παραλία του νησιού, στο Γαλησσά. Το βέβαιο είναι ότι η διαμονή σας στη Σύρο θα σας μείνει αξέχαστη και θα θέλετε οπωσδήποτε να επιστρέψετε στο νησί αυτό, το πιο ξεχωριστό απ' όλες τις Κυκλάδες.

Αξιοθέατα στη Σύρο

Η Ερμούπολη είναι ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής, με νεοκλασικά κτίρια, εκκλησίες με ιδιαίτερες τοιχογραφίες και σπουδαία μνημεία. Μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στο μοναδικό δημαρχείο του νησιού, ώστε να έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας και να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της Άνω Σύρου, με την εκπληκτική θέα και τα όμορφα ταβερνάκια. Περάστε από την πλατεία όπου βρίσκεται η προτομή του συριανού συνθέτη Μάρκου Βαμβακάρη και διαλέξτε περίτεχνα κοσμήματα από τα ιδιαίτερα μαγαζιά του οικισμού. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο από το κολύμπι στην Αζόλιμνο ή στο Αχλάδι για να θαυμάσετε τον υπέροχο ναό του Αγίου Νικολάου. Στους λόφους που δεσπόζουν πάνω από την Ερμούπολη, είναι χτισμένοι ο ορθόδοξος ναός της Ανάστασης και ο καθολικός ναός του Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα, δίνοντας μία εικόνα περί της μεικτής κοινότητας που κατοικεί αρμονικά εδώ και πολλά χρόνια στη Σύρο. Το νησί έχει την τιμητική του και το Πάσχα, όπου λαμβάνουν χώρα λαμπροί και ιδιαίτεροι εορτασμοί, με αποκορύφωμα τη συνάντηση των ορθόδοξων και καθολικών επιταφίων, υπό τους ήχους κρουστών μπροστά στο μεγαλόπρεπο δημαρχείο του νησιού.

Ξενοδοχεία στη Σύρο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σύρο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σύρο στις χαμηλότερες τιμές!