Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΘεσσαλονίκηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

Τα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη γεμίζουν από κόσμο, που την επισκέπτεται για να γευθεί εκπληκτικό φαγητό στις πασίγνωστες ταβέρνες και εστιατόρια, να πιει τσίπουρα στη μαγευτική Άνω Πόλη και να θαυμάσει την πανοραμική θέα από τα κάστρα. Ένας καφές στην πλατεία Αριστοτέλους με θέα το Θερμαϊκό επιβάλλεται, όπως και οι βόλτες για ψώνια στα μαγαζιά της Τσιμισκή καθώς και η διασκέδαση ως το πρωί. Πολυτελή ξενοδοχεία με πισίνες και σπα, αλλά και μικρότερα ξενοδοχεία πόλης περιμένουν να σας φιλοξενήσουν και να καταστήσουν την παραμονή σας στη Θεσσαλονίκη αξέχαστη!

Αξιοθέατα στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έχει φανατικούς οπαδούς που της έχουν προσδώσει, όχι άδικα, πολλούς χαρακτηρισμούς όπως "Νύμφη του Θερμαϊκού", "ερωτική πόλη" κ.α. Ως σταυροδρόμι πολιτισμών, η Θεσσαλονίκη έχει να επιδείξει αξιοθέατα ιδιαίτερου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ενώ και η σύγχρονη ζωή της πόλης θα σας γοητεύσει. Επιλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία με θέα το λευκό πύργο, σήμα κατατεθέν της πόλης και επισκεφθείτε τη ρωμαϊκή αψίδα του Γαλέριου, την περίφημη ροτόντα που επίσης σώζεται από τα ρωμαϊκά χρόνια και σήμερα λειτουργεί ως αξιοθέατο-εκθεσιακός χώρος, το μουσείο βυζαντινού πολιτισμού, αλλά και την εκκλησία του Αγίου Δήμητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης. Τα ξενοδοχεία της πόλης γεμίζουν κατά τις περιόδους των συνεδρίων, των φεστιβάλ και των εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο με κορυφαία τη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου και το φεστιβάλ κινηματογράφου, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα το μήνα Νοέμβρη. Ο παλμός της πόλης χτυπά στους ρυθμούς της πασίγνωστης πλατείας Αριστοτέλους. Απολαύστε το φαγητό σας στη στοά Μοδιάνο, τον καφέ ή το ποτό σας σε ένα από τα μπαρ της παραλιακής και κλείστε τη βραδιά σας με μια γευστική μπουγάτσα στην πόλη που ομολογουμένως δεν κοιμάται ποτέ!

Ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη στις χαμηλότερες τιμές!