Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια Αμερική (ΗΠΑ)Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αμερική

Ετοιμαστείτε για την εμπειρία της ζωής σας οργανώνοντας ένα ταξίδι με φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Αμερική μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr! Φανταστείτε τον εαυτό σας να περπατά στη διαβόητη 5th Avenue, να ατενίζει από την κορυφή του Empire State Building τα πιο ψηλά κτήρια του κόσμου και να φωτογραφίζει το Άγαλμα της Ελευθερίας. Συνδυάστε ένα μεγάλο ταξίδι στις ανατολικές ακτές (Νέα Υόρκη, Ορλάντο, Μαϊάμι, Καραϊβική), ή στις δυτικές (Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Χόλυγουντ). Κλείστε εισιτηρια για τα πιο απίθανα θεάματα στο Λας Βέγκας και μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την αμερικάνικη ήπειρο.

Πληροφορίες αεροδρομίων Αμερικής

Δεν είναι λίγοι οι ταξιδιώτες, οι οποίοι ονειρεύονται να επισκεφθούν την Αμερική, να περιηγηθούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να λιαστούν κάτω από τον καυτό ήλιο του Μαϊάμι ή να αντικρύσουν τον Ειρηνικό ωκεανό από τις ακτές του Λος Άντζελες. Η Νέα Υόρκη διαθέτει έξι αεροδρόμια, από τα οποία μόνο το διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy (JFK) συνδέει απευθείας την Ελλάδα με την Αμερική. Το Λος Άντζελες έχει πέντε αεροδρόμια, εκ των οποίων το μεγαλύτερο είναι το Los Angeles International Airport (LAX), στα δυτικά της πόλης. Ταξιδέψτε με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αμερική με απευθείας πτήσεις των αερομεταφορέων Delta Airlines σε συνεργασία με την Olympic Air. Η διάρκεια του ταξιδιού από Αθήνα προς Νέα Υόρκη είναι περίπου έντεκα ώρες. Αναζητήστε προσφορές και ακόμα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με τις αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, Aegean Airlines, Air France, KLM, Alitalia, οι οποίες ταξιδεύουν καθημερινά στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ανταποκρίσεις στο Μόναχο, Παρίσι, Ρώμη ή Άμστερνταμ. Οι επιβάτες ελληνικής υπηκοότητας δε χρειάζονται πλέον βίζα προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αμερική, θα πρέπει όμως να διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο. Επίσης προτού αναχωρήσουν για Αμερική, θα πρέπει να έχουν υποβάλλει και συμπληρώσει online την αίτηση ESTA (Electronic System for Travel Authorization) προκειμένου να εισέλθουν στο αμερικάνικο έδαφος για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους με ανώτατο χρονικό διάστημα παραμονής τις 90 μέρες. Η αίτηση ESTA υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της αμερικάνικης Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων και το κόστος αυτής ανέρχεται στα 14$ εκ των οποίων τα 10$ καταβάλλονται εφ’ όσον η αίτηση εγκριθεί. Η έγκριση λαμβάνεται σε μία ως τρεις εργάσιμες μέρες.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Αμερική, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Αμερική με το petas.gr

Πετάξτε για Αμερική και από τη Λάρνακα. Βρεθείτε με συνδυασμό πτήσεων των Cyprus Airways και Delta Airlines (μέσω Αθήνας) στη Νέα Υόρκη σε κάτι λιγότερο από δεκατέσσερις ώρες. Ταξιδέψτε μέσω Λονδίνου με πτήσεις των Aegean Airlines και British Airways στο ειδυλλιακό Μαϊάμι, ή οργανώστε ένα ακόμα πιο μακρινό ταξίδι μέχρι τις πολιτείες των δυτικών ακτών. Πριν όμως ετοιμάσετε βαλίτσες και κατευθυνθείτε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, έχετε υπόψη ότι για να εισέλθετε στο αμερικάνικο έδαφος, θα πρέπει να μεριμνήσετε για έγκυρο διαβατήριο και visa, κλείνοντας ένα ραντεβού στην αμερικάνικη πρεσβεία, στη Λευκωσία.