Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΒενετίαΦθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βενετία

Ετοιμάζετε ταξίδι για Βενετία και ψάχνετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Στο petas.gr θα βρείτε δρομολόγια για Βενετία και όπου αλλού θέλετε.

Πληροφορίες λιμανιού Βενετίας

Η ξενάγηση στην πανέμορφη πόλη του ιταλικού βορρά ξεκινά ήδη από τη στιγμή που το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι, περνώντας μπροστά από τη μεγαλόπρεπη πλατεία του Αγίου Μάρκου, με τον ομώνυμο καθεδρικό ναό να δεσπόζει και ν' αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Βενετίας. Ακόμα κι αν ο τελικός σας προορισμός είναι μια πόλη της κεντρικής Ευρώπης, της Γαλλίας, της Αυστρίας ή ίσως και της Ελβετίας, αξίζει μία ολιγοήμερη διαμονή στη Βενετία προκειμένου να κάνετε μία βόλτα με τη γόνδολα σε μερικά από τα εκατόν πενήντα κανάλια της, να δοκιμάσετε έναν απολαυστικό καπουτσίνο με θέα τη βασιλική του Αγίου Μάρκου, να περιπλανηθείτε στις πολυάριθμες γέφυρες, οι οποίες ενώνουν τα εκατόν δέκα οκτώ νησάκια της ρομαντικής πόλης των δόγηδων. Επισκεφθείτε το Λίντο για τον κοσμοπολιτισμό του και αναχωρώντας μην παραλείψετε να εφοδιαστείτε με ένα αναμνηστικό από φημισμένο γυαλί μουράνο. Αν προτίθεστε να ταξιδέψετε στη Βενετία την εποχή του περίφημου καρναβαλιού, τότε ενημερωθείτε εγκαίρως για όλα τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της πόλης και φροντίστε να προμηθευτείτε από νωρίς τα αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βενετία στις καλύτερες δυνατές τιμές. Το λιμάνι της Βενετίας συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα με καθημερινά δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιρειών Minoan Lines και ANEK Lines. Τα υπερσύγχρονα πλοία Europa Palace & Olympia Palace των μινωικών γραμμών και Λευκά Όρη & Σοφοκλής Βενιζέλος της ANEK Lines αντίστοιχα, σας ταξιδεύουν από την Πάτρα στο λιμάνι της Βενετίας σε οκτώ ώρες περίπου.

Αναζητήστε τα δρομολόγια που θέλετε για Βενετία, ενημερωθείτε τόσο για τις τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όσο και για πτήσεις αεροπορικών εταιρειών και κάντε απ' ευθείας κράτηση των ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βενετία με το petas.gr

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βενετία και όπου αλλού θέλετε εύκολα και απλά στο petas.gr! Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις τιμές μας και κάντε online κράτηση των αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!