Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΒενετίαΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βενετία

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να ζήσει από κοντά το μυστηριακό και ρομαντικό καρναβάλι της Βενετίας ή να δοκιμάσει ένα βελούδινο cappuccino στη διάσημη piazza San Marco! Νιώστε σαν ευγενής του 17ου αιώνα επιλέγοντας για τη διαμονή σας ένα από τα διατηρητέα κτίρια, όπου στεγάζονται τα καλύτερα ξενοδοχεία της Βενετίας!

Αξιοθέατα στη Βενετία

Ως εναλλακτική και πιο οικονομική λύση, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα απο τα ξενοδοχεία της περιοχής Mestre ή στο νησί Lido. H Βενετία όπως και η Αγία Πετρούπολη είναι πόλη χτισμένη πάνω σε νησάκια, 117 τον αριθμό, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με τετρακόσιες γέφυρες περίπου. Προσφιλές μέσο μετακίνησης αποτελεί η γόνδολα που προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες στα πολυάριθμα κανάλια. Η Βενετία είναι ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, με πολλά και όμορφα κτίσματα όπως η γέφυρα Rialto, το Palazzo Ducale και φυσικά η βασιλική του San Marco με το μαρμάρινο δάπεδο και τα υπέροχα μωσαϊκά στους τοίχους. Πολλοί πριν φύγουν από τη Βενετία αγοράζουν ένα κρύσταλλο Murano, παντοτινό σουβενίρ της υπέροχης πόλης.

Ξενοδοχεία στη Βενετία με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βενετία. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια για Βενετία στις χαμηλότερες τιμές!