Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΒιέννηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βιέννη

Η Βιέννη χορεύει σε ρυθμούς κλασικής μουσικής όλο το χρόνο, τα Χριστούγεννα ψωνίζει ξύλινα παιχνίδια από τις υπαίθριες αγορές, γεύεται στρούντελ και τους καλοκαιρινούς μήνες διασκεδάζει στα πάρκα παρακολουθώντας συναυλίες και φεστιβάλ. Είτε είστε λάτρης του μοντέρνου, είτε του κλασικού, τα ξενοδοχεία της Βιέννης μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, αισθητικές και μη!

Αξιοθέατα στη Βιέννη

Αν έχετε επιλέξει ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης, ξεκινήστε την περιήγησή σας από μία επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Πανέμορφα κτίρια, παράδοση, αρμονία και τέχνη συνθέτουν τη μαγική εικόνα της Βιέννης, αυτής της πεντακάθαρης πόλης. Είναι πολλά τα αξιοθέατα της Βιέννης με κυρίαρχα τα μουσεία καλών τεχνών και μοντέρνας αρχιτεκτονικής καθώς και τη θερινή μπαρόκ κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυ, Schonbrunn. Οι ταξιδιώτες δεν παραλείπουν να επισκεφθούν το αυτοκρατορικό παλάτι ή να θαυμάσουν τα κτήρια “art nouveau” αρχιτεκτονικής. Καμία πόλη δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη Βιέννη σε αριθμό κάστρων (27 περίπου) και παλατιών αφού διαθέτει συνολικά περί τα 150!

Ξενοδοχεία στη Βιέννη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βιέννη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Βιέννη στις χαμηλότερες τιμές!