Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΖάκυνθοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο

Στην καταπράσινη Ζάκυνθο θα βρείτε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών που εξυπηρετούν τόσο τις οικογένειες, όσο και τους επισκέπτες που επιθυμούν έντονη διασκέδαση ή χαλάρωση και καλό φαγητό. Εκτός των ξενοδοχείων που βρίσκονται στη χώρα του νησιού και λειτουργούν όλο το χρόνο καθώς καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρηματιών, τα περισσότερα ξενοδοχεία εκτείνονται στην περιοχή του Λαγανά, του Βασιλικού, στο Αργάσι και στο Τσιλιβί.

Αξιοθέατα στη Ζάκυνθο

Πώς νη μην είναι δημοφιλής η Ζάκυνθος αφού συνδυάζει τις υπέροχες παραλίες με την καλοδιατηρημένη χώρα και τη σύγχρονη ξενοδοχειακή υποδομή. Τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ζακύνθου είναι το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο και η παραλία όπου ζει η προστατευόμενη χαλώνα Καρέττα-Καρέττα. Το εκπληκτικό αυτό νησί του Ιονίου διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή, κυρίως στην περιοχή Λαγανά, παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, όπως το Τραγάκι, το Κερί, οι Αλυκές, ο Πόρτο Λιμνιώνας κ.α. Είτε προτιμάτε κοσμικές παραλίες με άμμο και αμέτρτητα καφέ, είτε αναζητάτε κρυστάλινα νερά με βότσαλο και ηρεμία, η Ζάκυνθος είναι ο προορισμός σας! Ανεβείτε ως την υπέροχη Μπόχαλη, πιείτε το καφεδάκι σας στην πλατεία όπου δεσπόζει το άγαλμα του Διονύσιου Σολωμού και γευθείτε τοπικές σπεσιαλιτέ. Αν έχετε την τύχη να ταξιδέψετε στη Ζάκυνθο για τους εορτασμούς του Πάσχα, θα μείνετε έκθαμβοι με τα ιδιαίτερα έθιμα και παραδόσεις που τηρεί πιστά το μαγευτικό αυτό νησί του Ιονίου.

Ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη Ζάκυνθο στις χαμηλότερες τιμές!