Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΖυρίχηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ζυρίχη

Η Ζυρίχη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και ίσως η πλουσιότερη πόλη του κόσμου με επιβλητικά κτίρια όπου στεγάζονται οι σημαντικότεροι τραπεζικοί και επενδυτικοί κολοσσοί. Μία πόλη σαν τη Ζυρίχη δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει ατμοσφαιρικά ξενοδοχεία με παροχές υπηρεσιών που διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα!

Αξιοθέατα στη Ζυρίχη

Η Ζυρίχη όμως είναι πολλά περισσότερα από τράπεζες και επενδυτικοί οίκοι. Κυρίαρχο στοιχείο της πόλης είναι η λίμνη με τον ποταμό Limnat και τα πολυάριθμα συντριβάνια μεσαιωνικά και μη, καθώς και οι πηγές με πεντακάθαρα τρεχούμενα νερά. Αν θέλετε να απολαύσετε πανοραμικά τη Ζυρίχη μπορείτε να ανεβείτε στους δίδυμους πύργους του Μεγάλου Καθεδρικού ναού Grossmunster. Μία βόλτα στην κεντρική λεωφόρο Bahnhfstrasse με τα πολυτελή καταστήματα, ξενοδοχεία και τα προσεγμένα εστιατόρια θα σας μείνει αξέχαστη. Κάνοντας μία τελευταία βόλτα στη Ζυρίχη δοκιμάστε από ένα υπαίθριο μαγαζί bagel με αλλαντικά, ψωνίστε σουβενίρ και κρατήστε μυρωδιές και αναμνήσεις παντοτινές!

Ξενοδοχεία στη Ζυρίχη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ζυρίχη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Ζυρίχη στις χαμηλότερες τιμές!