Αναχώρηση: 24/06/2018 Επιστροφή: 26/06/2018 Προς Επιβάτες: 1 Ενήλικας
Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα-ΜόσχαΜόσχα: Εκεί που συναντώνται η σύγχρονη πολυτελής ζωή και η πάλαι ποτέ Σοβιετική κληρονομιά, εκεί όπου η τέχνη και η κουλτούρα ανθούν δίπλα ακριβώς στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, με προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά στη Ρώσικη πρωτεύουσα. Ταξιδέψτε και σεις από Λάρνακα με τα πιο φθηνα αεροπορικα εισητηρια για Μόσχα και γνωρίστε από κοντά το Μοσχοβίτικο μεγαλείο!

Περιδιαβαίνοντας στην απέραντη λεωφόρο Τβερσκάγια και κατευθυνόμενοι προς την περίφημη Κόκκινη Πλατεία, βλέπουμε να ορθώνονται δεξιά & αριστερά μας αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, που καταμαρτυρούν την ιστορική αξία της Μόσχας. Φθάνουμε στο Κρεμλίνο και στην Κόκκινη Πλατεία: Εκεί θα περάσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού μας, θαυμάζοντας τον πολύχρωμο ναό του Αγίου Βασιλείου, ψωνίζοντας και γευματίζοντας στο απίθανο εμπορικό κέντρο Gym και βλέποντας από κοντά τη σωρό του Λένιν στο Μαυσωλείο. Εντός του Κρεμλίνου θα εντοπίσουμε μία σειρά από σημαντικά κτήρια και ιστορικές εκκλησίες. Σήμερα πρώην κυβερνεία έχουν μετατραπεί σε μουσεία, όπου εκτίθενται πολύτιμοι θησαυροί, τσαρικοί θρόνοι, ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα της Μεγάλης Αικατερίνης, καθώς και βασιλικά δώρα (πορσελάνες, πολύτιμοι λίθοι κ.α.). Μη χάσετε την αίθουσα των διαμαντιών και βάλτε στο πρόγραμμα σας μία παράσταση μπαλέτου στο θρυλικό θέατρο Μπολσόι!

Πληροφορίες αεροδρομίων Μόσχας

Στη Μόσχα βρίσκοναι δύο αεροδρόμια, το "Sheremetyevo International Airport" (SVO) και το "Moscow Domodedovo Airport" (DME), οι επιβάτες, που αναχωρούν με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα όμως, ταξιδεύουν αποκλειστικά στο αεροδρόμιο "Sheremetyevo". Όπως είναι φυσικό, ο αερολιμένας αυτός έχει τη μερίδα του λέοντος μεταξύ των Ρώσικων αεροδρομίων, όσον αφορά στην επιβατική κίνηση. Χαρακτηριστικά για το έτος 2009 ταξίδεψαν από και προς το Sheremetyevo 14.764.000 επιβάτες. Η διοίκηση του αεροδρομίου φιλοδοξεί μέχρι το 2015 να καταστήσει το Sheremetyevo ως το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο της Ευρώπης και αυτό αποδεικνύουν οι εντατικές εργασίες υποδομών τόσο στο International Terminal D, όσο και στα νέα Terminal C & E. Επιχειρείται δε και η συνένωση των Terminal F, E & D καθώς και των Terminal A,B & C για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Ταξιδέψτε με τα πλέον οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Μόσχα με πτήσεις των αερομεταφορέων Cyprus Airways & Aeroflot. Η διάρκεια της απευθείας πτήσης από Λάρνακα είναι τεσσερισήμισι ώρες. Αναζητήστε στο online σύστημα του petas.gr και δρομολόγια με ανταποκρίσεις πτήσεων μέσω Αθήνας (Aegean Airlines), ή μέσω Κιέβου (Aerosvit). Η διάρκεια του ταξιδιού είναι πέντε ώρες και σαράντα λεπτά περίπου, αναλόγως με το συνδυασμό πτήσεων.

Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα-Μόσχα

Επωφεληθείτε από τις προσφορές εισιτηρίων για να ταξιδέψετε στη Μόσχα και να ψωνίσετε πρωτότυπα αντικείμενα, είδη πολυτελείας καθώς και είδη λαϊκής τέχνης. Επί της λεωφόρου Τβερσκάγια θα βρείτε δυτικοευρωπαϊκές φίρμες, υπέροχα ντελικατέσεν με Ρώσικα γκουρμέ προϊόντα και μαγαζιά ανοικτά σχεδόν όλο το 24ωρο. Περιηγηθείτε στον πεζόδρομο Αρμπάτ για να προμηθευτείτε σουβενίρ, τις περίφημες "Ματριόσκα", κούπες, ρούχα και άλλα τουριστικά είδη. Αδράξτε την ευκαιρία για να επισκεφθείτε και το σπίτι όπου έζησε ο μέγας ποιητής Πούσκιν. Αναζητήστε υπαίθριες αγορές για μάλλινα αξεσουάρ, ξυλόγλυπτα αντικείμενα και σπάνιες φωτογραφίες. Αφιερώστε μια τουλάχιστον μέρα στον οίκο της πολυτέλειας, το εμπορικό κέντρο Gym με τους γυάλινους θόλους και την υπέροχη διακόσμηση (συντριβάνια, καφέ, παγκάκια, εστιατόρια, καταστήματα κ.α.).