Γενικά

Το παρόν περιγράφει τους όρους συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των προσωπικών δεδομένων όσων εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τα παραπάνω. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους και τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας ή κάνετε χρήση των εφαρμογών μας για κινητά, ή όταν μας καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο μας, συλλέγουμε πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα για εσάς. Τέτοιες πληροφορίες ενδεχομένως να είναι:
  • Το όνομα, το επώνυμο, η οικογενειακή κατάσταση, ο τίτλος, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο.
  • Το όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση παράδοσης, η διεύθυνση κατοικίας και ο αριθμός τηλεφώνου.
  • Ο τραπεζικός λογαριασμός και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές προς και από εσάς καθώς και άλλα στοιχεία προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράσατε από εμάς.
  • Τα στοιχεία εισόδου, ο τύπος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, η ζώνη ώρας και η τοποθεσία, η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), οι τύποι και οι εκδόσεις των πρόσθετων του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και οι λοιπές τεχνολογίες στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας.
  • Οι πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς με σκοπό την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας και την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αιτημάτων σας.
  • Τα ενδιαφέροντα, οι προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικών προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους, οι προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με εμάς, οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις σας και η συχνότητα των ταξιδιών σας, o αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, στοιχεία visa εισόδου στη χώρα προορισμού ή τυχόν άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα που κρίνονται απαραίτητα από τις εκάστοτε αρχές για την πραγματοποίηση του ταξιδιού σας.
  • Δεδομένα κράτησης όπως ημερομηνίες και ώρες ταξιδιού (αναχώρηση, επιστροφή), κατηγορία και όροι ναύλου, πόλη ή λιμάνι αναχώρησης, πόλη ή λιμάνι άφιξης, αερομεταφορέας, τύπος αεροσκάφους, αριθμός κυκλοφορίας Ι.Χ. (σε περίπτωση ακτοπλοϊκής μετακίνησης).
  • Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τα οποια ενδεχομένως να επιθυμείτε να μας παραχωρήσετε με σκοπό την ικανοποίηση ειδικού σας αιτήματος (π.χ. πρόσβαση στο αεροσκάφος για επιβάτες με κινητικά προβλήματα). Τα συγκεκριμένα δεδομένα καταστρέφονται από πλευράς μας αμέσως μόλις γνωστοποιηθούν στον πάροχο του προϊόντος (π.χ. αερομεταφορέας) κι αφού διευθετηθεί το αίτημα σας.

Πέραν των ανωτέρω μπορεί να σας ζητηθούν και άλλες πληροφορίες, οι οποίες θα αξιοποιηθούν ανωνυμοποιημένα για καθαρά επικοινωνιακούς και στατιστικούς σκοπούς καθώς και για την αξιολόγηση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Επισημαίνουμε ότι κάθε φορά που σας ζητείται να παρέχετε Προσωπικά Δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε. Πάραυτα, υπάρχουν δεδομένα η λήψη των οποίων καθίσταται αναγκαία, διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παροχή της ζητηθείσας υπηρεσίας.

Σε περίπτωση που μας παράσχετε ή μας επιτρέψετε να συλλέξουμε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα, μας δηλώνετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση να κοινοποιήσετε αυτά τα δεδομένα και να μας επιτρέψετε να τα χρησιμοποιήσουμε, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα

Χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα προκειμένου:
  • Να σας καταχωρήσουμε ως πελάτη μας.
  • Να επεξεργαστούμε τα αιτήματά σας, να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή και να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε παραγγείλει.
  • Να διαχειριστούμε και να πραγματοποιήσουμε πληρωμές και λοιπές χρεοπιστώσεις, να αιτηθούμε και λάβουμε ή να σας πιστώσουμε χρηματικά ποσά.
  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας στείλουμε πληροφορίες για την κράτησή σας, να λάβουμε και να καταχωρήσουμε τα σχόλια και τις κριτικές σας και να απαντήσουμε σε ερωτήματά σας.
  • Να σας ενημερώσουμε σχετικά με μετατροπές στην κράτηση σας που πραγματοποιήθηκαν από τον πάροχο του προϊόντος (π.χ. αλλαγή ώρας αναχώρησης από τον αερομεταφορέα), ή λόγω ανωτέρας βίας και να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.
  • Να σας ενημερώσουμε για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.
  • Να προσφέρουμε λειτουργικότητα στην ιστοσελίδα μας, να εξατομικεύσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
  • Να ολοκληρώσουμε διαδικασίες εσωτερικής διαχείρισης, ανάλυσης και διασφάλισης της ποιότητας.
  • Να προωθήσουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις και να προστατεύσουμε την επιχείρησή μας και την ιστοσελίδα μας.
  • Να ανιχνεύσουμε και να σας προστατεύσουμε από πιθανή απάτη, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης (σε επίπεδο κυβερνοασφάλειας) και της πρόληψης.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα και για άλλο σκοπό, ο οποίος θα είναι συμβατός με τους ως άνω σκοπούς. Επίσης ενδέχεται να συγκεντρώσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε εσείς και άλλοι χρήστες της ιστοσελίδας μας. Στην περίπτωση αυτή δύναται να χρησιμοποιήσουμε και να γνωστοποιήσουμε τέτοιου είδους συγκεντρωτικά δεδομένα για κάθε σκοπό. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα σε καμία περίπτωση δεν θα ταυτοποιούν προσωπικά ούτε εσάς ούτε άλλο άτομο.

Πως γνωστοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα

Γνωστοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα ως εξής:
  • Σε τρίτους ώστε να είναι δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η παροχή των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει και η ικανοποίηση τυχόν αιτημάτων και αξιώσεών σας. Τέτοια τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές εταιρείες, πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, πάροχοι υπηρεσιών πιστωτικών καρτών, υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης αερολιμένων ή λιμένων, καθώς και πάροχοι νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό να ενεργούν κατόπιν έγκρισης σας προς το συμφέρον σας στα νομοθετικά πλαίσια προστασίας των δικαιωμάτων των επιβατών που ταξιδεύουν από και προς χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. μεσολάβηση για διεκδίκηση και επίδοση αποζημιώσεων από πλευράς των αερομεταφορέων σε περίπτωση καθυστερήσεων ή αρνήσεων επιβίβασης).
  • Σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, για να εξασφαλίζουν τεχνικά την υποστήριξη και προώθηση των υπηρεσιών μας, όπως η φιλοξενία ιστοσελίδων, η ανάλυση δεδομένων, η παροχή τεχνολογίας πληροφοριών και σχετικών υποδομών, η εξυπηρέτηση πελατών, η αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας, η απρόσκοπτη και ασφαλής εξυπηρέτηση μέσω ανταλλαγής email, ο έγκαιρος εντοπισμός πιθανών απατηλών συναλλαγών κ.α.
Επίσης γνωστοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα όταν είναι απαραίτητο:
  • Για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και τις υποχρεώσεις κανονιστικής παρακολούθησης και αναφοράς (που ενδέχεται να περιλαμβάνουν νόμους εκτός της χώρας διαμονής σας), την ανταπόκριση σε αιτήματα από δημόσιες και κρατικές αρχές (που ενδέχεται να περιλαμβάνουν αρχές εκτός της χώρας διαμονής σας), τη συνεργασία με τις αρχές επιβολής νόμου ή για άλλους νόμιμους σκοπούς.
  • Για την εφαρμογή των όρων και των προϋποθέσεών μας.
  • Για την προστασία των δικαιωμάτων, της εμπιστευτικότητας, της ασφάλειας ή της ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων και των θυγατρικών μας) τόσο της δικής σας όσο και της εταιρείας μας.
Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε, να γνωστοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτο σε σχέση με οποιαδήποτε αναδιοργάνωση, συγχώνευση, εξαγορά, κοινοπραξία, ανάθεση, μεταφορά ή άλλη διάθεση του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, των περιουσιακών μας στοιχείων ή των μετοχών μας.

Τα ατομικά σας δικαιώματα

Αν θέλετε να υποβάλετε αίτημα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων ή περιορισμό ή εναντίωση της επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς μέσω της ιστοσελίδας μας, καθώς και αίτημα για λήψη ηλεκτρονικού αντιγράφου τέτοιου είδους Προσωπικών Δεδομένων για σκοπούς μεταφοράς τους σε άλλη εταιρεία ή να ζητήσετε την ανάκληση της συγκατάθεσης που μας έχετε δώσει, μπορείτε να μας στείλετε email στο dpo@petas.gr. Το αρμόδιο τμήμα μας θα επεξεργαστεί το αίτημα σας και δεσμεύεται να σας απαντήσει εντός ενός μήνα από την ημερομηνία λήψης του αιτήματος από εσάς. Ενδέχεται να χρειαστεί και παραπάνω από μήνας για την επεξεργασία του αιτήματος σας. Σ’αυτή την περίπτωση θα ειδοποιηθείτε εγκαίρως και θα σας παρασχεθούν ικανοποιητικές εξηγήσεις περί της μεγαλύτερης αναμονής σε σχέση με τους προβλεπόμενους όρους.

Στο αίτημά σας, ενημερώστε μας για το ποια Προσωπικά Δεδομένα θα θέλατε να αλλάξετε, για το αν θα θέλατε να τα αφαιρέσετε από τη βάση δεδομένων μας ή διαφορετικά ενημερώστε μας τι περιορισμούς θα θέλατε να θέσετε στη χρήση τους από εμάς. Για τη δική σας προστασία, ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας προτού εφαρμόσουμε το αίτημά σας.

Σημειώστε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα για να ολοκληρώσουμε τυχόν συναλλαγές που ξεκινήσατε πριν αιτηθείτε κάποια αλλαγή ή διαγραφή. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να ανωνυμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (ώστε να μην μπορούν να συσχετιστούν με το πρόσωπό σας) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς και σε αυτήν την περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες επ' αόριστον χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Ασφάλεια δεδομένων

Χρησιμοποιούμε όλα τα κατάλληλα και σύγχρονα μέτρα προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε από τη Sectigo, τη μεγαλύτερη εμπορική Αρχή Πιστοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο, το εξειδικευμένο πρόγραμμα SSL (Secure Socket Layer), του οποίου η προηγμένη τεχνολογία σε θέματα τεχνικής αρτιότητας, λειτουργικότητας και ασφαλείας μας επιτρέπει να λαμβάνουμε, να επεξεργαζόμαστε και να διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα με εγγυημένη ασφάλεια και προστασία από τυχόν διαρροές και κυβερνοεπιθέσεις.

Επίσης, η εταιρείας μας διαθέτει την επίσημη πιστοποίηση PCI DSS σύμφωνα με την οποία είμαστε σε πλήρη συμμόρφωση με τους παγκόσμιους τραπεζικούς κανονισμούς όσον αφορά στις διαδικτυακές συναλλαγές με παντός είδους κάρτα.

Πάραυτα, η εταιρεία μας δε δεσμεύεται για την 100% ασφαλή διαχείριση προσωπικών δεδομένων από τρίτους παρόχους με τους οποίους μοιραζόμαστε πληροφορίες για την ομαλή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα είναι αναγκαίο ή επιτρέπεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και μέχρι να διαφωνήσετε με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας ή μέχρι να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Πιο συγκεκριμένα δείτε τον παρακάτω πίνακα:
Σκοπός Διατήρησης Δεδομένων Νομική Βάση Διάρκεια Διατήρησης Δεδομένων

Πραγματοποίηση κι επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικτυακής παραγγελίας σας

Τήρηση από πλευράς μας της συμβατικής υποχρέωσης μας αναφορικά με την πώληση υπηρεσιών προς εσάς

Μέχρι την εκπλήρωση της υπηρεσίας (π.χ. πραγματοποίηση ταξιδιού)

Διατήρηση στοιχείων προς διευκόλυνση σας σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο (π.χ. τεχνικό) δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της κράτησης σας κι επιθυμείτε να την επαναλάβετε

Διευκόλυνση του χρήστη αναφορικά με την πραγματοποίηση της διαδικτυακής αγοράς του. Ενημέρωση περί της ισχύος της προσφοράς για την οποία ενδιαφέρθηκε αρχικά. Ενδέχεται να σας στείλουμε και ενημερωτικό email όσον αφορά στην ισχύ της προσφοράς, από το οποίο και μπορείτε να διαγραφείτε ώστε να μην επαναληφθεί η ενημέρωση εφ'όσον αυτή δεν είναι επιθυμητή.

Μέχρι και 24 ώρες από την αρχική αναζήτηση

Διατήρηση στοιχείων επικοινωνίας και δρομολογίου

Έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων κράτησης σας (π.χ. αλλαγή ώρας ταξιδιού από πλευράς του αερομεταφορέα ή λόγω ανωτέρας βίας)

Μέχρι την εκπλήρωση της υπηρεσίας (π.χ. πραγματοποίηση ταξιδιού)

Διατήρηση στοιχείων επικοινωνίας, δρομολογίου και πληρωμής

Απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των επιβατών όσον αφορά σε πραγματοποίηση αιτημάτων επιστροφής μέρους ή ολόκληρου του ποσού βάσει της πολιτικής του αερομεταφορέα και του γραφείου μας

Μέχρι και 1 έτος από την ημερομηνία ολοκήρωσης του ταξιδιού

Διατήρηση τιμολογιακών στοιχείων

Με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 7 του ν.4308/2014 (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα), από 1/1/2015 ορίζεται ότι το σύνολο των τηρούμενων λογιστικών αρχείων διαφυλάσσεται για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από: α. πέντε (5) έτη από τη λήξη της περιόδου και β. το χρόνο που ορίζεται από άλλη νομοθεσία.

Μέχρι και 5 έτη από την ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου

Διατήρηση στοιχείων επικοινωνίας εφ'όσον επιλέξετε να λαμβάνετε ενημέρωση για προσφορές από το γραφείο μας (Newsletters)

Παροχή ενημερώσεων για τις τρέχουσες προσφορές με τη συγκατάθεση σας

Επ’αόριστον εκτός κι αν εν τω μεταξύ επιλέξετε να διαγραφείτε από τη λίστα μας (unsubscribe)

Στην περίπτωση που απαιτείται από τη νομοθεσία ή σε περίπτωση που απαιτείται για την δικαστική διεκδίκηση ή υπεράσπιση της εταιρείας μας έναντι νομικών αξιώσεων η διατήρηση των προσωπικών δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η εταιρεία μας θα διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διασυνοριακή Διαβίβαση - Χώρες που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες

Τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του Ιστοτόπου ενδέχεται να αποθηκεύονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε οποιαδήποτε χώρα έχουμε εγκαταστάσεις ή διαθέτουμε παρόχους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Ορισμένες χώρες εκτός του ΕΟΧ αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως χώρες που παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ Για διαβιβάσεις από τον ΕΟΧ σε χώρες που δε θεωρείται ότι διαθέτουν επαρκή επίπεδα προστασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θέσει σε ισχύ επαρκή μέτρα, όπως η εξασφάλιση ότι ο παραλήπτης δεσμεύεται να προστατεύει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με τις Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες της ΕΕ.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@petas.gr
ή μέσω επιστολής στην εξής ταχυδρομική διεύθυνση:

ΑΛΤΑΙΡ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Α.Ε.
Πεντέλης 26, 17564, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

Η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση και τα στοιχεία που αναφέρονται ανωτέρω. Τέλος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Πολιτική Cookies

“Cookie” είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που τοποθετείται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και συγκεκριμένα ένα αρχείο που αποστέλλεται από ένα διακομιστή ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης. Το αναγνωριστικό στη συνέχεια αποστέλλεται πίσω στο διακομιστή κάθε φορά που το πρόγραμμα περιήγησης ζητά μια ιστοσελίδα από το διακομιστή. Τα cookies βοηθούν στην ανάλυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας ή μας ενημερώνουν όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Επίσης, μας επιτρέπουν ν’ αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας, σας διευκολύνουν στη σύνδεση με τις υπηρεσίες μας, συμβάλλουν στην καταπολέμηση των απατών και αναλύουν τις επιδόσεις της ιστοσελίδας μας και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή του Petas App, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την τοποθέτηση και ανάγνωση cookies.

Η ιστοσελίδα μας και το Petas App χρησιμοποιούν τους ακόλουθους τύπους cookies:

Είδος cookie Σκοπός χρήσης Διάρκεια
Τεχνικό Ελέγχει κι επιβεβαιώνει ότι η ιστοσελίδα μας λειτουργεί άρτια Μέχρι τη λήξη του “session”
Λειτουργικό Αποθηκεύει την επιλογή σας σχετικά με την αποδοχή (ή όχι) της πολιτικής cookies της ιστοσελίδας μας 365 μέρες
Λειτουργικό Αποθηκεύει την τρέχουσα αναζήτηση σας ώστε να την επαναλάβετε αν θέλετε χωρίς να χρειαστεί να καταχωρήσετε ξανά όλα τα στοιχεία σας (π.χ. δρομολόγιο) Λήγει τη στιγμή που ολοκληρώνετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας
Λειτουργικό Βεβαιώνει τη σωστή επεξεργασία των στοιχείων που καταχωρήσατε ώστε να σας προσφέρουμε σωστά αποτελέσματα αναζήτησης Λήγει τη στιγμή που ολοκληρώνετε την αγορά σας στην ιστοσελίδα μας
Λειτουργικό Αποθηκεύει προσωρινά το δρομολόγιο σας ώστε να εξυπηρετηθείτε σωστά και άμεσα κατά την περιήγηση σας 1 ώρα
Λειτουργικό Σας διευκολύνει όσον αφορά στη χρήση της online υπηρεσίας μας «Διαχείριση κράτησης» 1 ώρα
Αναλυτικό Λαμβάνει υπόψη τις προτιμήσεις σας ώστε να σας προτείνει όσο το δυνατό πιο σχετικές υπηρεσίες Λήγει τη στιγμή που ολοκληρώνετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για ν’ αναλύσουμε τις επιδόσεις του ιστοτόπου μας. Το Google Analytics συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μέσω cookies. Οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αναφορών σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας και είναι ανωνυμοποιημένες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικάμε την πολιτική απορρήτου της Google μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Η μείωση των cookies ενδέχεται να σας εμποδίσει να επωφεληθείτε πλήρως από την ιστοσελίδα μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των “cookies” και τις επιλογές σας μπορείτε να δείτε εδώ.

Αλλαγές στην παρούσα πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στην ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική που ίσχυε κατά τη στιγμή που κάνατε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών μας κι αντιστοίχως αποδεχτήκατε τους όρους Πολιτικής της Εταιρείας μας.

Όταν λάβει χώρα σημαντική αλλαγή στην Πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε κατάλληλα, π.χ. μέσω εμφανούς ειδοποίησης (παράθεσης της τρέχουσας ημερομηνίας επικαιροποίησης) στην ιστοσελίδα μας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική και να διαβάζετε προσεκτικά οποιαδήποτε σχετική ειδοποίηση λαμβάνετε. Με τη συνεχιζόμενη χρήση του δικτυακού τόπου συναινείτε στην ενημερωμένη Πολιτική. Χρησιμοποιήστε την ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στην παρούσα Πολιτική για να ενημερωθείτε σχετικά με το πότε τροποποιήθηκε τελευταία.

Τελευταία Ενημέρωση Πολιτικής: 20/01/2019