ANEK-SUPERFAST

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια κοινοπραξίας ANEK SUPERFAST

Τα αρχικά της εταιρείας ANEK σημαίνουν "Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης". Ιδρύθηκε το 1967 με τη συμμετοχή των κατοίκων του νησιού, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ Κρήτης και Ηπειρωτικής Ελλάδας. Από τότε μέχρι τις μέρες μας, η ΑΝΕΚ γνώρισε ταχεία ανάπτυξη με δρομολόγηση πλοίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ισχυρή παρουσία στα πανευρωπαϊκά ακτοπλοϊκά δρώμενα καθώς και με ενεργό κοινωνική δράση μέσα από χορηγίες περιβαλλοντικού, αθλητικού και πολιτισμικού χαρακτήρα. Το 2008 η ΑΝΕΚ έλαβε από τη Lloyd's List βραβείο ως "Η Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία". Στόχος των ιθυνόντων της ακτοπλοϊκής εταιρείας είναι η συνέχιση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, που παρέχεται στους επιβάτες, ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός του στόλου, ώστε να πραγματοποιούνται ολοένα και πιο άνετα δρομολόγια σε συνδυασμό με ταχύτητα και ποιότητα, καθώς και μια φιλική εμπορική πολιτική, που να περιλαμβάνει προσφορές και φθηνά ακτοπλοικά εισιτήρια για Κρήτη, Ιταλία και ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Από το 2010 στον όμιλο της ΑΝΕΚ Lines ανήκει μεταξύ άλλων και η εταιρεία Aegeon Pelagos, η οποία καλύπτει ακτοπλοικα δρομολόγια στις Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου. Επίσης, η Anek Lines στα πλαίσια των στρατηγικών συνεργασιών της έχει συνάψει ειδκή συμφωνία με την ακτοπλοική εταιρεία Superfast. Έτσι, προέκυψε η δημιουργία της Κοινοπραξίας ΑΝΕΚ-Superfast με καθημερινά δρομολόγια για Κρήτη και Ιταλία.

Προορισμοί κοινοπραξίας ANEK SUPERFAST

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Anek Superfast καθημερινά από Πειραιά προς Χανιά και αντίστροφα. Οι αναχωρήσεις είναι βραδινές (στις 21:00) με αφίξεις στη Σούδα κατά τις πρωινές ώρες της επόμενης μέρας (διάρκεια ταξιδιού οκτώ ώρες περίπου). Κάθε χρόνο, από το Πάσχα μέχρι και τα τέλη καλοκαιριού τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πυκνώνουν, καθώς προστίθενται ημερήσιες αναχωρήσεις πλοίων με πιο προνομιακές τιμές και δελεαστικότερες προσφορές για τους επιβάτες. Στη γραμμή των Χανίων ταξιδεύουν εναλλάξ τα "Blue Galaxy" και "Ελευθέριος Βενιζέλος". Τα πλοία με προορισμό την Κρήτη αναχωρούν από την πύλη Ε3. Όσον αφορά στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο, δρομολογούνται τα πλοία Kriti II και Blue Horizon καθώς και το Πρεβελης (ανήκει στην ακτοπλοική εταιρεία Aegeon Pelagos, θυγατρική της ΑΝΕΚ). Από πλευράς ωραρίων ισχύουν τα ίδια δεδομένα με τη γραμμή Πειραιάς-Χανιά. Όσοι ενδιαφέρονται για ταξίδι με το Πρέβελης, ας έχουν υπόψη ότι το συγκεκριμένο πλοίο καλύπτει ευρεία γεωγραφική γκάμα με ενδιάμεσους προορισμούς τη Μήλο, τη Σαντορίνη (Θήρα), την Ανάφη, τη Σητεία, την Κάσο, την Κάρπαθο, τη Χάλκη και τη Ρόδο, επομένως η διάρκεια του ταξιδιού είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Η κοινοπραξία Anek Superfast εξυπηρετεί και προορισμούς με αναχωρήσεις από το Λαύριο. Εκδώστε φθηνα ακτοπλοικα εισιτηρια για Κέα (Τζια), Κύθνο και Σύρο, με το πλοίο "Άρτεμις", του οποίου τα δρομολόγια επιδοτούνται, εξού και είναι πιο οικονομικά. 

Η Κοινοπραξία ΑΝΕΚ-Superfast σας ταξιδεύει και στο εξωτερικό. Αναχωρήστε από Πάτρα με τελικό προορισμό την Ανκόνα, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των Hellenic Spirit, Superfast XI ή Superfast VI. Ξεκινήστε για τη Βενετία πλέοντας σε πελάγη άνεσης και ασφάλειας με τo Asterion II. Τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούν ενδιάμεσες επιβιβάσεις και αποβιβάσεις στην Ηγουμενίτσα και στην Κέρκυρα. Τα πλοία της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ Superfast διαθέτουν σαλόνια διαφόρων τύπων, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, τραπεζαρίες. Τα δε πλοία που ταξιδέυουν στο εξωτερικό είναι υπερσύγχρονα, με πισίνα, καζίνο, ασύρματο internet, καθώς και ειδικούς χώρους φιλοξενίας κατοικιδίων. Οι καμπίνες χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές, δηλαδή χωρίς ή με παράθυρο, για χρήση από έναν, δύο, τρεις ή και τέσσερις επιβάτες. Το ταξίδι από Πάτρα με τελικό προορισμό την Ανκόνα διαρκεί περίπου μία μέρα, ενώ ο πλους από Πάτρα με τελικό προορισμό τη Βενετία διαρκεί περίπου μιάμιση μέρα.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ANEK SUPERFAST στο petas.gr

Κλείστε φθηνα ακτοπλοικα εισιτηρια Anek Superfast μέσα από το petas.gr και επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών! Ταξιδέψτε στη γραμμή της Αδριατικής (Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Βενετία ή Ανκόνα) και κερδίστε 10% έκπτωση στα εισιτήρια σας αν έχετε φτάσει ή και ξεπεράσει το 60ο έτος της ηλικίας σας, ή αν είστε φοιτητές, ή αν εκδράμετε με την παρέα/οικογένεια σας. Τριάντα τοις εκατό έκπτωση λαμβάνουν και όσοι εκδίδκουν τα ακτοπλοικα εισιτηρια της αναχώρησης τους ταυτόχρονα με αυτά της επιστροφής τους. Η ΑΝΕΚ SUPERFAST είναι από τις λίγες εταιρείες που χορηγεί μειωμένη τιμή ακτοπλοικών εισιτηρίων και σε οχήματα, που ανήκουν σε φοιτητές. Η εταιρεία παρέχει οικονομικά ακτοπλοικα εισιτηρια και σε οικογένειες ή σε παρέες, που κλείνουν τετράκλινες καμπίνες (ταξιδεύετε τέσσερις-πληρώνετε τρεις). Τα παιδιά ως τεσσάρων ετών ταξιδεύουν με εισιτήριο μηδενικής αξίας, ενώ για τα παιδιά ως δέκα ετών εκδίδεται μειωμένο εισιτήριο.

 

Κεντρικοί Πράκτορες
Πλοία