MINOAN LINES

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Minoan Lines

Η Minoan Lines πρωταγωνιστεί στα ακτοπλοϊκά δρώμενα από το 1972. Έχει αντικαταστήσει όλα τα πλοία παλαιάς τεχνολογίας μ' ένα νέο, σύγχρονο, ταχύ και αξιόπιστο στόλο, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των επιβατών και στο σεβασμό για το περιβάλλον. Η Minoan Lines δραστηριοποιείται σε δρομολόγια εσωτερικού δικτύου, αλλά και από Ελλάδα προς Ιταλία. Τα πιστοποιητικά ασφαλείας ISM (International Safety Management - Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρησης) που έλαβε το 1996 από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων καθώς και η πιστοποίηση ISO που της αποδόθηκε από το ίδρυμα RINA το 2010, αποδεικνύουν, ότι η ασφάλεια εν πλω αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ιθυνόντων της εταιρείας. Επίσης, η Minoan Lines έχει λάβει δύο φορές το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας "Venice Blue Flag", από τις λιμενικές αρχές της Βενετίας. Όσον αφορά στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος η εταιρεία βεβαιώνει, ότι δρα σύμφωνα με τις διεθνείς διατάξεις (MARPOL). Σε μία προσπάθεια άμεσης επαφής και επικοινωνίας με το επιβατικό κοινό, η Minoan Lines συμμετέχει σε πολλές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως η ITB στο Βερολίνο και η Salon des Vacances στις Βρυξέλλες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι Μινωικές Γραμμές βραβεύονται τα τελευταία τέσσερα έτη, στα πλαίσια πανελλαδικής έρευνας που εκπονείται, ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την καλύτερη φήμη.

Προορισμοί Minoan Lines

Εξασφαλίστε ένα άνετο ταξίδι με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε έναν από τους προορισμούς που ταξιδεύουν τα πλοία της Minoan Lines:

Δρομολόγια εσωτερικού: Από Πειραιά πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια για Ηράκλειο με τα πλοία Festos Palace & Knossos Palace.

Δρομολόγια εξωτερικού: Από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό την Ανκόνα και την Τεργέστη στην Ιταλία με τα πλοία Cruise Olympia, Cruise Europa & EuropaLink.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται καθημερινά δύο δρομολόγια στο σκέλος Πειραιάς-Ηράκλειο, ένα ημερήσιο κι ένα βραδινό. Η γραμμή Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα εξυπηρετείται καθημερινά, ενώ η Τεργέστη προσεγγίζεται σχεδόν μέρα παρά μέρα. Τα υπερσύγχρονα πλοία της εταιρείας, ειδικά αυτά που ταξιδεύουν στην Αδριατική, παρέχουν όλες τις ανέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι. Οι επιβάτες, που επιλέγουν τη "Minoan εν πλω" εμπειρία με προορισμό τα μεγάλα λιμάνια της Ιταλίας, επωφελούνται από τις υπηρεσίες ασύρματου δικτύου internet, ψωνίζουν βιβλία, CDs, αναμνηστικά, υποδήματα, ρούχα, κοσμήματα, είδη καπνιστού, ρολόγια διάσημων σχεδιαστών, παιχνίδια, αξεσουάρ και διάφορα gadgets σε υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές από το εμπορικό κέντρου του πλοίου. Επίσης, περνούν ευχάριστα την ώρα τους στα μπαρ, εστιατόρια και καζίνο, ενώ έχουν τη δυνατότητα ν' απολαύσουν τις περιποιήσεις στο κέντρο ευεξίας (μασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, τζακούζι) ή να δοκιμάσουν δροσερά κακτέιλς στην πισίνα. Διατίθενται δε, ειδικές καμπίνες για επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν με τα κατοικίδια τους. Η Minoan Lines παρέχει τις καθιερωμένες εκπτώσεις σε παιδιά μέχρι και πέντε ετών (ταξιδεύουν δωρεάν στην οικονομική θέση), σε παιδιά από πέντε ως δεκάξι ετών (ταξιδεύουν με εισιτήρια κατά 50% φθηνότερα), σε επιβάτες που συνδυάζουν ταξίδι εσωτερικού και εξωτερικού με τα πλοία της εταιρείας, φοιτητές, επιβάτες άνω των 60 ετών και στους νέους εως 26 ετών.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Minoan Lines στο petas.gr

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Minoan Lines. Αναζητήστε τις ειδικές προσφορές που δημοσιεύει η εταιρεία απευθείας στο online σύστημα κρατήσεων του petas.gr. Οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση όχι μόνο στις θέσεις επιβατών, αλλά και στα οχήματά τους. Επίσης, στη φοιτητική έκπτωση εμπίπτουν και οι φοιτητές πανεπιστημίων του εξωτερικού, αρκεί να έχουν ενημερωμένη κάρτα ISIC. Ταξιδεύετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας στην Ιταλία; Τότε δικαιούστε μειωμένη τιμή σε όλους τους τύπους θέσεων, είτε έχετε όχημα είτε όχι, αρκεί όλα τα μέλη της παρεάς/οικογένειας να βρίσκονται στον ίδιο κωδικό κράτησης. Σχεδιάστε το ταξίδι σας στην Ανκόνα ή την Τεργέστη από νωρίς και επωφεληθείτε από την προσφορά Early Booking, η οποία περιλαμβάνει εισιτήρια μειωμένης αξίας κατά 20%. Εκδώστε ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής σας, ώστε να λάβετε έκπτωση ως και 30%.

 

Κεντρικοί Πράκτορες
Πλοία