BLUE STAR FERRIES

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Blue Star Ferries

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ανήκει μαζί με τη Superfast στον όμιλο ATTICA GROUP, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο (Blue Star) και στη γραμμή Ελλάδα-Ιταλία, δηλαδή στην Αδριατική θάλασσα (Superfast). Πάγια πολιτική της Blue Star Ferries είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού σε συνδυασμό με το σεβασμό στο περιβάλλον και στο θαλάσσιο οικοσύστημα. Απότοκο αυτής της υπεύθυνης στάσης είναι η συμμετοχή της Blue Star ως ενεργό μέλος στην HELMEPA (Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος) και η λήψη πιστοποίησης ISO 14001 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ήδη από το 2002 και για τις δύο εταιρείες του ομίλου. Επίσης, για τα έτη 2011 και 2012 η Blue Star Ferries τιμήθηκε στα ναυτιλιακά βραβεία της Lloyd’s List ως η «Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία». Παράλληλα, η εταιρεία φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς το στόλο της με σύγχρονα πλοία και να επεκτείνει τόσο το εύρος των δρομολογίων της, όσο και τις στρατηγικές της συνεργασίες. Τις σεζόν 2011 και 2012 δρομολογήθηκαν διαδοχικά στο Αιγαίο τα νεότευκτα Blue Star Patmos (Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη) και Blue Star Delos (Κυκλάδες). Ο στόλος της ακτοπλοϊκής εταιρείας έφτασε τα 14 πλοία με μέσο όρο ηλικίας τα δέκα έτη. Νέοι ακτοπλοϊκοί δρόμοι άνοιξαν για τον όμιλο στα ταξίδια από Πειραιά προς Ηράκλειο και στα δρομολόγια Αδριατικής μέσω της συνεργασίας μεταξύ Superfast και Anek Lines.

Πλέον η Attica Group έχει ενσωματώσει στο δυναμικό της και την Hellenic Seaways αυξάνοντας σημαντικά τις δραστηριότητες της στην ελληνική και ξένη ακτοπλοϊα. Ο στόλος της αποτελείται συνολικά από 30 πλοία, τα οποία σας μεταφέρουν αξιόπιστα και ασφαλώς σε εβδομήντα ένα λιμάνια εξήντα προορισμών και τεσσάρων χωρών! 
 
 


Προορισμοί Blue Star Ferries

Αν ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στις Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου και Ιταλία, τότε αναζητήστε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια Blue Star Ferries. Τα πλοία της Blue Star προσεγγίζουν τα ακόλουθα νησιά αναλόγως με τα προγραμματισμένα δρομολόγια τους:

Blue Star Paros/Blue Star Delos: Δρομολόγια στις Κυκλάδες (Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη)
Blue Star Naxos: Δρομολόγια στις Κυκλάδες (Πειραιάς-Σύρος-Πάρος-Νάξος-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Δονούσα-Αστυπάλαια-Σαντορίνη-Κατάπολα-Αιγιάλη, τα δύο λιμάνια της Αμοργού)
Blue Star Ithaki/Blue Horizon: Δρομολόγια στις Κυκλάδες (Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος)
Blue Star Patmos: Δρομολόγια στα νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου (Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη/Λέσβος)
Διαγόρας: Δρομολόγια στα Δωδεκάνησα (Πειραιάς-Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κάλυμνος-Κως-Νίσυρος-Τήλος-Σύμη-Ρόδος-Καστελόριζο)
Blue Star 1/Blue Star 2: Δρομολόγια στα Δωδεκάνησα (Πειραιάς-Σύρος-Πάτμος-Λέρος-Κως-Ρόδος)
Superfast XII (Κοινοπραξία Anek-Superfast): Δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο

Επίσης, τα πλοία της Superfast που δρομολογούνται στην Αδριατική προσεγγίζουν τους εξής προορισμούς με αναχωρήσεις από Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα:

Superfast I/II: Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Μπάρι
Superfast VI/ΧΙ (στα πλαίσια της Κοινοπραξίας Anek-Superfast): Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα

Όλα τα πλοία της Blue Star Ferries είναι συμβατικού τύπου με καμπίνες εσωτερικές και εξωτερικές για μονόκλινη, δίκλινη, τρίκλινη και τετράκλινη χωρητικότητα καθώς και καμπίνες με δυνατότητα φιλοξενίας ιδιοκτητών που ταξιδεύουν με τα κατοικίδια τους. Επίσης, τα πλοία της εταιρείας διαθέτουν σαλόνια με οικονομικές και διακεκριμένες θέσεις, καθώς και χώρους με αριθμημένα καθίσματα αεροπορικού τύπου. Για τα παιδιά ως 4 ετών εκδίδονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια μηδενικής αξίας, ενώ οι λιλιπούτειοι επιβάτες από 5 ως 10 ετών πληρώνουν εισιτήρια με έκπτωση 50%. Όλοι οι τύποι των οχημάτων και δικύκλων εμπίπτουν σε μία κατηγορία με ενιαίο κόστος. Όσον αφορά στα τρίκυκλα, η τιμή του εισιτηρίου μεταφοράς τους είναι πιο αυξημένη σε σχέση με τις δίτροχες μηχανές. Για τη μεταφορά σκαφών και τρέιλερ δεν πραγματοποιούνται online κρατήσεις καθώς χρειάζονται συγκεκριμένες πληροφορίες για την έκδοση των αντίστοιχων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλείτε απευθείας το τμήμα κρατήσεων του www.petas.gr ώστε η κράτηση να γίνεται τηλεφωνικά χωρίς έξτρα χρέωση για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κράτηση η ενημέρωση εκ μέρους του επιβάτη για το ακριβές μήκος/ύψος του τρέιλερ και του σκάφους.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Blue Star Ferries στο petas.gr

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Blue Star Ferries μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε το δρομολόγιο της αρεσκείας σας και επωφεληθείτε από τις πάγεις εκπτώσεις και προσφορές της Blue Star, για να ταξιδέψετε με ασφάλεια και οικονομικά. Αν είστε φοιτητής, πολύτεκνος, συνταξιούχος ΝΑΤ, επιβάτης με αναπηρία άνω του 80% αναζητήστε πληροφορίες για τα μειωμένης αξίας εισιτήρια που δικαιούστε. Ταξιδεύετε με το αυτοκίνητο σας για Δωδεκάνησα; Τότε εκδώστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής ταυτόχρονα, για να επωφεληθείτε τις έκπτωσης στο δρομολόγιο της επιστροφής, όσον αφορά στο όχημα σας. Η Blue Star Ferries σας ταξιδεύει στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την Ιταλία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κατά τη χειμερινή περίοδο διατίθενται ακόμα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Blue Star, ως κίνητρο για την τόνωση της επιβατικής κίνησης.

 

Κεντρικοί Πράκτορες
Πλοία