DODEKANISOS SEAWAYS

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Dodekanisos Seaways

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1999 έχοντας αρχικό στόχο την καθημερινή σύνδεση του Πειραιά με τη Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Πάτμο. Τελικά το βάρος των εργασιών δόθηκε στην ενδοδωδεκανησιακή ακτοπλοΐα, έτσι ώστε το 2000 να δρομολογηθεί το πρώτο νεότευκτο ταχύπλοο ονόματι "Dodekanisos Express" και το 2005 ν' ακολουθήσει το δεύτερο καταμαράν "Dodekanisos Pride". Πρωταρχικό μέλημα των ιθυνόντων της εταιρείας Dodekanisos Seaways είναι η ασφαλής μετακίνηση των επιβατών και η διευκόλυνση τόσο των επισκεπτών, όσο και των μόνιμων κατοίκων στα Δωδεκάνησα, όσον αφορά στη γρήγορη μετάβασή τους από τον ένα προορισμό στον άλλο. Για τους διαμένοντες στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου είναι πολύ σημαντικό, να λειτουργεί με συνέπεια και αξιοπιστία μία εταιρεία εξυπηρετώντας τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, γι' αυτό και η τοπική κοινωνία των Δωδεκανήσων έχει κατ΄ επανάληψη βραβεύσει τη Dodekanisos Seaways για τη συμβολή της στη διασύνδεση και στην τουριστική ανάπτυξη του συγκεκριμένου νησιωτικού συμπλέγματος. Για τους σκοπούς αυτούς έχει εμπλουτιστεί ο στόλος της εταιρείας και με το συμβατικό πλοίο "Παναγία Σκιαδενή", το οποίο εγκαινίασε επίσης τα δρομολόγια από τη Ρόδο προς την Τουρκία.

Προορισμοί Dodekanisos Seaways

Ταξιδέψτε με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Dodekanisos Seaways από Ρόδο προς Τουρκία ή μεταξύ των Δωδεκανήσων.

Τα ταχύπλοα "Dodekanisos Express", "Dodekanisos Pride" και το συμβατικό "Παναγιά Σκιαδενή" συνδέουν με καθημερινά δρομολόγια μεταξύ τους τη Ρόδο, το Καστελόριζο, τη Σύμη (κεντρικό λιμάνι και Πανορμίτη), την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο (Λακκί), τους Λειψούς, την Πάτμο (Σκάλα), τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο και το Αγαθονήσι.

Πρόσφατα η εταιρεία Dodekanisos Seaways ξεκίνησε δρομολόγια από Ρόδο προς το λιμάνι Marmaris της Τουρκίας. Η απόσταση από τη Ρόδο μέχρι το Marmaris είναι μόλις μία ώρα και πενήντα λεπτά. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν για Τουρκία θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο. Επίσης το όνομα στο εισιτήριο τους θα πρέπει να συμπίπτει επακριβώς με τα αναγραφόμενα στην ταυτότητα ή στο διαβατήριο. Όλα τα πλοία της εταιρείας διαθέτουν γκαράζ για τη μεταφορά οχημάτων. Τα εισιτήρια των επιβατών αντιστοιχούν σε αεροπορικού τύπου αριθμημένα καθίσματα. Το "Dodekanisos Express" μπορεί να φιλοξενήσει ως και 341 επιβάτες, ενώ το "Dodekanisos Pride" διαθέτει 280 θέσεις. Εκδώστε ταυτόχρονα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της αναχώρησης και της επιστροφής σας στο δρομολόγιο Ρόδος-Μαρμάρις και κερδίστε 50% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής του οχήματος σας. Η προσφορά ισχύει για τα δρομολόγια, που πραγματοποιούνται με το Dodekanisos Pride. Ταξιδέψτε αυθημερόν από τη Ρόδο στο Μαρμάρις και επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών. Σε όλες τις προσφορές και τους ναύλους που είναι δημοσιευμένοι στο online σύστημα κρατήσεων petas.gr δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά τέλη Τουρκίας, τα οποία πληρώνονται από τον επιβάτη επί τόπου. Τα λιμενικά τέλη ανέρχονται στα 12€ ανά επιβάτη, ανά διαδρομή. Τα βρέφη εξαιρούνται της πληρωμής λιμενικών τελών. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε αυθημερόν στην Τουρκία, τότε λαμβάνετε έκπτωση, δηλαδή πληρώνετε συνολικά 12€ για λιμενικά τέλη.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Dodekanisos Seaways στο petas.gr

Ταξιδέψτε με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια Dodekanisos Seaways κλείνοντας τα online μέσα από το petas.gr! Τα παιδιά μέχρι τεσσάρων ετών ταξιδεύουν δωρεάν, είναι όμως απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου με το ονοματεπώνυμο τους. Τα παιδιά από πέντε ως δέκα ετών δικαιούνται έκπτωση 50%. Για όσους ταξιδεύουν με κατοικίδια, διατίθενται ειδικοί εξωτερικοί χώροι φύλαξης, όπου το κατοικίδιο παραμένει υπό την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του. Εκδώστε εισιτήρια από Ρόδο για Κω και Κάλυμνο με 30% έκπτωση. Η προσφορά ισχύει για τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με επιστροφή στη Ρόδο μέσω Χάλκης, Τήλου και Νισύρου. Τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways είναι προγραμματισμένα έτσι, ώστε να διευκολύνονται οι επιβάτες, που επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν ημερήσιες εκδρομές με αφετηρία τη Ρόδο ή τη Σύμη και προορισμό την Κω, Κάλυμνο, Χάλκη, Τήλο, Καστελόριζο και Μαρμάρις. Τα λιμάνια αναχωρήσεων των πλοίων της εταιρείας από Ρόδο είναι η Κολόνα, το τουριστικό λιμάνι (για Τουρκία) και το λιμάνι Ακαντιά. Τα Dodekanisos Pride και Dodekanisos Express εξυπηρετούν επίσης το κεντρικό λιμάνι της Σύμης και τον Πανορμίτη ξεχωριστά, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όσους επιθυμούν, να επισκεφθούν αποκλειστικά το ομώνυμο μοναστήρι.

Κεντρικοί Πράκτορες
Πλοία