HELLENIC SEAWAYS

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Hellenic Seaways

Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί δρομολόγια στα ελληνικά νησιά από το Φεβρουάριο του 1999. Είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στην ελληνική ακτοπλοΐα καθώς με τα τριάντα πλοία που διαθέτει στο στόλο της προσεγγίζει καθημερινά τριάντα λιμάνια στις Σποράδες, στον Αργοσαρωνικό, το Βορειοανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το 2005 η Hellenic Seaways σταδιακά εκσυγχρόνισε και μεγάλωσε το στόλο της προσθέτοντας σ' αυτόν τα ταχύπλοα Highspeed 5, Flyingcat 5 & 6 και το συμβατικό "Νήσος Μύκονος". Το 2007 δρομολογήθηκαν επίσης στο Αιγαίο τα "Νήσος Χίος" και "Αριάδνη". Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με την τήρηση υψηλών επιπέδων ασφάλειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η επίτευξη του διπλού αυτού στόχου έχει προσφέρει κατά καιρούς πολλές διακρίσεις στην Hellenic Seaways με κορυφαία αυτή της "Καλύτερης Εταιρείας της Χρονιάς 2007 για την Επιβατηγό Ναυτιλία". Βραβεία έχουν απονεμηθεί επίσης στα πλοία "Νήσος Χίος" (Καλύτερο πλοίο για το 2007) και "Νήσος Μύκονος" (Καλύτερο πλοίο για το 2006), τα οποία έχουν ναυπηγηθεί εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα, στα πλαίσια της πολιτικής της Hellenic Seaways για την ενίσχυση του εγχώριου ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου μέσω σημαντικών επενδύσεων.

Σήμερα, η Hellenic Seaways αποτελεί μέλος της Attica Group την οποία απαρτίζουν επισης οι εταιρείες Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Africa Morocco Links. Στον τομέα της ακτοπλοϊας η Attica Group διαθέτει συνολικά 30 πλοία, τα οποία σας ταξιδεύουν με άνεση και ασφάλεια σε Ελλάδα και εξωτερικό και συγκεκριμένα σε 4 χώρες, 60 προορισμούς και 71 λιμάνια. Η ακτοπλοϊα είναι μόνο ένας τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται η Attica Group, η οποία ως μέλος του ομίλου Marfin Investment συμμετέχει και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της οικονομίας.

Προορισμοί Hellenic Seaways

Εντοπίστε και εκδώστε φθηνά online ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τα πλοία της Hellenic Seaways. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους ακόλουθους προορισμούς:

Κυκλάδες: Από Πειραιά προς Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη με ταχύπλοα (Highspeed 4, 5 & 6, Flyingcat 3 & 4). Τα καταμαράν της Hellenic Seaways συνδέουν επίσης τα νησιά των Κυκλάδων μεταξύ τους καθώς και με το Ηράκλειο Κρήτης μέσω τοπικών δρομολογίων (Ηράκλειο-Σαντορίνη-Πάρος-Μύκονος).
Β.Α. Αιγαίο: Από Πειραιά προς Χίο και Μυτιλήνη με το πλοίο Νήσος Χίος. Από Πειραιά προς Ικαρία (Άγιος Κήρυκος και Εύδηλος) και Σάμο (Καρλόβασι και Βαθύ) με το πλοίο Νήσος Μύκονος.
Σαρωνικός: Από Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι με τα Flyingcat 1 & 2, τα Flyingdolphins και συμβατικά πλοία.
Σποράδες: Από Άγιο Κωνσταντίνο ή Βόλο προς Σκιάθο, Σκόπελο (λιμάνι Χώρας και Γλώσσα) και Αλόννησο με τα συμβατικά πλοία Express Skiathos, Express Pegasus και τα ταχύπλοα Flyingcat 5 & 6.

Η δρομολόγηση των Highspeed άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική ακτοπλοΐα καθώς μειώθηκε κατά το ήμισυ ο χρόνος μετάβασης στον εκάστοτε προορισμό. Όλα τα πλοία της Hellenic Seaways διαθέτουν ειδικά διαμορρφωμένους εξωτερικόυς χώρους φύλαξης κατοικιδίων. Από το 2010 απαγορεύτηκε βάσει νόμου το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους των πλοίων. Για τα παιδιά μέχρι 5 ετών εκδίδεται εισιτήριο μηδενικής αξίας, ενώ οι επιβάτες από 5 ως 10 ετών πληρώνουν εισιτήριο με έκπτωση 50%. Επίσης η εταιρεία διαθέτει ειδικές εκπτώσεις ως και 40% για τα μικρά οχήματα τύπου Smart, Fiat Seicento, Citroen C2, Lancia Y κ.α.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Hellenic Seaways στο petas.gr

Κατά καιρούς η Hellenic Seaways δημοσιεύει προσφορές πέραν των παγίων εκπτώσεων που ισχύουν για όλα τα ακοπλοϊκά ταξίδια. Αναζητήστε εισιτήρια Super οικονομικής θέσης από 19 ευρώ για τον επιβάτη και από 50 ευρώ για το όχημα (τιμές απλής μετάβασης) στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη. Η ίδια προσφορά ισχύει για τα δρομολόγια των Σποράδων και των Κυκλάδων (εισιτήριο επιβάτη από 22 ευρώ με Highspeed, από 15 ευρώ με συμβατικό πλοίο, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου κυμαίνεται στα 50 ευρώ). Επίσης, όσοι είστε προνοητικοί επιβραβεύεστε με έκπτωση "Early Booking" 15%. Η προσφορά αυτή ισχύει αποκλειστικά για τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ δεν εφαρμόζεται κατά τους μήνες υψηλής τουριστικής κίνησης, δηλαδή τον Ιούλιο και Αύγουστο. Όλες οι προσφορές φθηνών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Hellenic Seaways ενέχουν τους εξής περιορισμούς: Δεν ακυρώνονται, παρά αλλάζουν σε οποιαδήποτε ημερομηνία και δρομολόγιο με την προϋπόθεση, ότι ο επιβάτης θα πληρώσει τη διαφορά της κανονικής αξίας του ναύλου. Επίσης, τα εκπτωτικά εισιτήρια μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας με δυνατότητα αντικατάστασης μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και με την καταβολή της διαφοράς από τη δημοσιευμένη τιμή ναύλου. Μην καθυστερείτε άλλο, προλάβετε τις προσφορές, καθώς διατίθενται για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Επιλέξτε το δρομολόγιο της Hellenic Seaways, που σας εξυπηρετεί και κλείστε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

 

Κεντρικοί Πράκτορες
Πλοία